2777
2789

سلام ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین 

ما چند روز پیش تصادف کردیم ک مقصر طرف مقابل بود افسر اومد کروکی کشید قرار گزاشتن برن از بیمه خسارت بگیرن میخوام بدونم بیمه هزینه رو همون روز میده یا بعدا پرداخت میکنه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تصادف کردیم

مقصر هم خودم بودم

اول ماشینو درست کردیم با پول خودمون

بعد فاکتور رو بردیم بیمه

۴ الی ۵ روز بعد پولو واریز کردن

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
خب یعنی اول باید از جیب بدیم هزینش بالاس اخه

برا ما ۱۵ میلیون و خرده ای هزینه شد

۱۲ میلیون و خرده ای بیمه داد

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
مطمئنی ؟ بقیه ک میگن چند روز بعد من ماشینمون خسارت زیاد دیده نمیتونیم از جیب بدیم 

سلام

زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا

لطفا عکس خودروی آسیب دیده رو بزارید و شرکت بیمه مقصر رو هم بفرمائید تا بهتر راهنماییتون کنم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا لطفا عکس خودروی آسیب دیده رو بزارید و شرکت بیمه مقصر رو هم بفرم ...

سلام عکس ماشینو ندارم الان ولی نیسان از پشت ضربه زده صندوق ماشین اسیب دیده بیمشون بیمه ی ایران 

سلام عکس ماشینو ندارم الان ولی نیسان از پشت ضربه زده صندوق ماشین اسیب دیده بیمشون بیمه ی ایران 

سلام مجدد
غالبا به این صورته که اجرت تعمیرات و صافکاری  رو کارشناس ارزیابی می کنه و قطعات تعویضی از قبیل سپر، چراغ، درب صندوق (اگر قابل تعمیر نباشه) و ... رو هم منوط به آوردن فاکتور از نمایندگی یا تعمیرگاه مجاز و معتبر می کنه که مبلغ این قطعات تعویضی رو هم طبق فاکتور و به صورت کامل پرداخت میشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام مجدد غالبا به این صورته که اجرت تعمیرات و صافکاری  رو کارشناس ارزیابی می کنه و قطعات تعویض ...

یعنی ما باید ماشینو تعمیر کنیم بعد هزینشو از بینه بگیریم یعنی قبلش نمیدن؟