2777
2789
عنوان

تصادف و‌ بیمه کسی تجربه داشته بیاد چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 7091 بازدید | 21 پست
یعنی ما باید ماشینو تعمیر کنیم بعد هزینشو از بینه بگیریم یعنی قبلش نمیدن؟

غالبا اینجوریه
شما می تونید بعد از کارشناسی توسط نماینده شرکت بیمه ماشینتون رو ببرید نمایندگی یا تعمیرگاه و پس از آماده شدن خودرو، قبل از ترخیص ماشینتون از تعمیرگاه فاکتور هزینه ها رو از تعمیرگاه بگیرید و به بیمه ارائه بدید و پس از دریافت وجه از بیمه اون رو به تعمیرگاه بدید و ماشینتون رو ترخیص کنید

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از محبتتون 

زنده باشید
هرگونه سوالی داشتید و یا امر بیمه ای داشتید در خدمتتون هستیم

واتس اپ:

09335538110

تماس:

09124492015

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
زنده باشید هرگونه سوالی داشتید و یا امر بیمه ای داشتید در خدمتتون هستیم واتس اپ: 09335538110 تماس ...

سلام خسته نباشید عذر میخوام مزاحمتون شدم میشه بگین واسه شکایت از افت قیمت بیمه باید ماشین درست شده باشه یا همونجوری باید بریم واسه شکایت بعد مدل ماشین ۹۶ از قبل تصادف نداشته افت قیمت بهش تعلق میگیره

زنده باشید هرگونه سوالی داشتید و یا امر بیمه ای داشتید در خدمتتون هستیم واتس اپ: 09335538110 تماس ...

سلام

درباره روال شکایت افت قیمت خودرو می تونید راهنماییم کنید؟

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
ما تصادف کردیم مقصر هم خودم بودم اول ماشینو درست کردیم با پول خودمون بعد فاکتور رو بردیم بیمه ۴ ...

ببخشید من از بیمه بدنه میخوام پول بگیرم

فاکتور اجرت و صافکاری نقاش رو هم میخوان؟ یافقط فاکتور از لوازم یدکی و داغی کفایت میکنه

ماشین باید کارشناسی بشه از طرف بیمه بعد میبرید تعمیر میکنید فاکتور میبرید پول رو واریز میکنن

چه فاکتوری باید ببریم

فاکتور اجرت و تعمیرگاه و صافکار

یا 

فاکتور لوازم یدکی و داغی