2777
2789

سلام بچه ها کسی میدونه چطور میشه توی دوماه 100 میلیون تومن بدست آورد؟

من چند ماه قبل جایی سرمایه گذاری کردم که کلاه برداری از آب در اومد و من کل اون پولو قرض گرفته بودن. الان 40 درصدش اوکیه ولی بقیه اش مونده و من دارم دیوونه میشم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام بگیری فقط یه وامایی هستن فکر کنم نمیدونم دقیق که سریع بهت میدن ولی سودشون بالاس 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
جدی؟ چقدر بالاست؟ ماهی 4 یا 5 تومن قصدش باشه اشکال نداره

والا نمیدونم چطوریاس مثلا پسرعموم نظامی بود ۱۸ درصد بش دادن ماهی ۲،۵ نمیدونم دقیق که چطوری پدر شوهر خواهرمم درصد بالاتر چندبار که احتیاج فوری داشتن گرفت زودم بش دادن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.