2777
2789

روانشناس کودک ببر،وسواس زمینه ارثی داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واس ما از سر کرونا حساس شده..

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
حساسیت نشون ندین در مرحله اول

اولش به روی خودم نیاوردم ولی مدام بدتر میشه. حتی دست به لباساشم نمیزنه. میگه از تو کمدم بیار .یه هی میگه من الان رد شدم کسی بهم نخورد .دائم میترسه

سلام وقتی حس میکنید میخواد برای بار دوم مثلا حرفشو تکرار کنه شما سرگرمش کنید به یه حرف دیگه یا یه کار دیگه و بازی تا یادش بره کارش

برا دستشم همینطور بهش بگید تمیزه نمیخواد بشوری جلوگیری کن ازش و بازم سرگرمش کن تا یادش بره عادتشو

اگر جواب نداد بازم دیگه از یه روانشناس عالی و خوب کمک بگیرید

[QUOTE=199441130خیلی میترسم ادامه پیدا کنه.همسرمم یکم رو تمیزی حساسه احساس میکنم بخاطر این دخترم اینجوری شده .البته اولش تمیزی بود الان چیزای دیگه هم اضافه شده 

سلام وقتی حس میکنید میخواد برای بار دوم مثلا حرفشو تکرار کنه شما سرگرمش کنید به یه حرف دیگه یا یه کا ...

ممنون به نظر خودمم باید حتما ببرمش پیش روانشناس. چون اصلا حواسش پرت نمیشه یعنی تا کاری کا میخواد انجام نده نمیاد .حتی شدیدا پرخاشگرم شده

واس ما از سر کرونا حساس شده..

کرونا که همه رو درگیر کرده .برای ما هم اول حساسیت دست شستن برای کرونا بود حالا موارد دیگه هم اضافه شده .حتی برای مشق‌نوشتن اینقدر مینوشت پاک میکرد که دفترش پاره میشد

اگر پرخاشگره گاهی حتما مراجعه کنید به روانشناس خیلی خوب و ماهر حتی شده تلفنی به خاطر کرونا دوس نداری ...

والا امروز وقت گرفتم رفتم ۴۰۰هزار تومنم ازم گرفت هزینه مشاوره و تست بدون حتی یه کلمه مفید😫

اولش به روی خودم نیاوردم ولی مدام بدتر میشه. حتی دست به لباساشم نمیزنه. میگه از تو کمدم بیار .یه هی ...

تورا خدا درخواست دوستی بده با هم حرف بزنیم . دختر منم همینجور شده دارم داغون میشم😭😭😭