2777
2789
عنوان

حاجی مامانم منو به مرز

268 بازدید | 22 پست

جنون میرسونه میخایم بریم جای زن داداشمو داداشو تعاریف میکنه هرچی میکنم ولش کن من نمیخوام بیام اگه اونا بیان پدرمنو در اوره خدایا بکش راحتم کن

این کاربر دست دو نفر اگه دیدن تاپیکا هما هنگی باهم ندارع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه داداش و زنداداشت چیکارت میکنن؟! بزار بیان خب . سخت نگیر

دلم نمیخادبیان اونا هرجامیرن حرص منو درمیارن خیلی بدن میاد از این کارشون

اره

اخه زنداداشت دیگه الان باهات فامیل مث در مسجد میمونه نه میتونی باهاش نری ن میتونی بندازیش دور حالا گهگاهی چاره ای نیس تحملش کن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اخه زنداداشت دیگه الان باهات فامیل مث در مسجد میمونه نه میتونی باهاش نری ن میتونی بندازیش دور حالا گ ...

خب اونا نمان مادرم الان میخاد ده روز صبر کنه اونا بیان بعد بره هرچی میگم ولشون کن خودممون میریم

لزومی نداره به زن برادرت بگه اینهمه نزدیکی هم خوب نیست آخرش کدورت پیش میاد .دوروز دیگه زن برادرت تا ...

درسته

آجی منم به درد تو دچارم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️