2777
2789
عنوان

علائم کبد چرب 😥

19854 بازدید | 9 پست

چیه دوستان?? سردرد و گلوی خشک و ورم پا میتونه یکی از علامتاش باشه?

دیگه چه علامت هایی داره ?اگه میدونید ممنون میشم بگید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

*🔸علائم کبد چرب🔸*

*✏️خستگی مزمن*

*✏️ضعف*

*✏️حالت تهوع*

*✏️گیجی، ضعف قوه تشخیص یا مشکل در تمرکز کردن*

*✏️درد مرکز یا قسمت راست بالای شکم*

*✏️تیره شدن رنگ پوست یا لک صورت، جوش صورت که معممولاً روی گردن یا زیربغل رخ می‌دهد.*

*✏️سفید شدن زبان*

*✏️بوی بد دهان*

*✏️کهیر و حساسیت‌های پوستی*

*✏️خارش پوست*

*✏️تعرق بیش از اندازه*

*✏️بوی نامطبوع و زننده بدن*

*✏️حلقه‌های تیره زیر چشم*

*✏️زرد شدن چشم*

*✏️قرمزی، تورم و خارش چشم (حساسیت چشم)*

*✏️آکنه دوران بزرگسالی (آکنه روزاسه) ـ (جوش‌های قرمز اطراف بینی، گونه‌ها و چانه)*

*✏️ظاهر شدن خال‌ها و نقطه‌های مایل به قهوه‌ای روی پوست مانند لک صورت (خال‌های کبدی)*

*✏️قرمز شدن کف پا و دست که گاهی با خارش و التهاب نیز همراه است*

*✏️سرخ شدن صورت یا افزایش تعداد رگ‌های خونی صورت (مویرگ‌ها/ رگ‌ها)*

*✏️سردرد، سرگیجه و در مواردی تنگی نفس*

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📍این نشونه هایی رو گفتم، تو پزشکی خیلی کاربرد داره..

اما شاید متوجه نباشن که خیلی از اونها، *بخاطر غلبه سردی و خیلیش گرمی اتفاق می افته...*

مثلاً *سفید شدن زبان، تهوع، خستگی و ..*

همه از سردی می تونه باشه..

📍*جالب اینکه، اتفاقاً *بیشترین آمار کسانی که کبد چرب دارن، بخاطر غلبه سردی دارای این مشکل شدن😔*

که بیشتر اونم بخاطر *مصرف گوشتهای غلیظ (گوساله و گاو و ...) و غذاهای فست فودی و چرب، و پرخوری* هست.

میل کردن مشروب و .. هم می تونه دلیل باشه....

*مشروب و عرق های الکل دار، درنهایت سردی زیادی در بدن پدید میاره..*

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
*🔸علائم کبد چرب🔸* *✏️خستگی مزمن* *✏️ضعف* *✏️حالت تهوع* *✏️گیجی، ضعف قوه تشخیص یا مشکل در تم ...

ممنون عزیزم

📍این نشونه هایی رو گفتم، تو پزشکی خیلی کاربرد داره.. اما شاید متوجه نباشن که خیلی از اونها، *بخاطر ...

خشکی گلو و ورم پا میتونه از علائمش باشه

❇️علل ابتلا به کبد چرب*

🔺چاقی

🔺دیابت

🔺سوء تغذیه

🔺بالا بودن چربی خون است.

*از شایع ترین علت ها مصرف الکل می باشد*

♨️از طرفی افراد بی تحرک و علاقه مند به غذاهای آماده و فست فود ها نیز در گروه افراد مستعد ابتلا به کبد چرب هستند،

بنابراین باید هوشیار باشند💫

♨️ابتلا به بیماری کبد چرب در این افراد بسیار بیشتر است😔

❌ تحقیقات نشان داده *دارو هایی مثل *کورتون ها،* *هورمون های استروژن*، *قرص های ضد بارداری*، *دارو های *تقویت جنسی و استرس* از عوامل زمینه ساز این مشکل است.

: ✅ پرهیز از خوردن *آب بین غذا*، *استفاده بیشتر از سیر*، *پیاز*، *سبزیجات تازه*، *لیمو ترش* و *سیب* در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید است🍀

خشکی گلو و ورم پا میتونه از علائمش باشه

ورم پا هات شاید بخاطر کمبود ویتامین دی باشه

عزیزم حتماآزمایش و سونو بده

ورم پا هات شاید بخاطر کمبود ویتامین دی باشه عزیزم حتماآزمایش و سونو بده

ممنون چشم🙏