2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم

671 بازدید | 62 پست

دو شب پیش رفتیم خونه پدرشوهرم قبلش اطلاع دادیم ک میایم اونجا بعد وقتی رفتیم زن بابای شوهرم رفته بود خونه باباش اینا از قبلش البته

بعد پدرشوهرم ک میدونسته ما میریم خونشون میدونسته هیچی ندارن تو خونه اصلا خرید نکرده بود ساعت۸بود شوهرم گفت پاشو یچیزی درست کن رفتم دیدم ن مرغ هست و ماکارونی ن سیب زمینی پیاز فقط تخم مرغ بود بعد ب شوهرم گفتم یخچال ک خالیه ب پدرشوهرم گفت چرا خرید نکردی اونم گفت تخم مرغ هست منم ایقد بم برخوردب شوهرم گفتم برو از مغازه ماکارونی و سویا و سیب زمینی پیاز بگیر ساعت۱۰شب بود رفته بود گرفته بود۱۲ما شام خوردیم..بعد جالبه من۵ماهه عروسی کردم تا۴ماه اول پدرشوهرم هرروز ناهار خونه ما بود هرروز بخدا بعد الان یماس دیگ نمیاد بازم من خونه براش باید غذا بفرستم چون راه خونش نیم ساعت فاصله داره زنشم براش غذا نمیپزم اونوخ ما رفتیم خونشون بعد یکماه خرید نکرد گفت تخم مرغ هست

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت مقصری وقتی از روز اول عروسی تا حالا هر روز براش ناهار پختی فرستادی خدمت اقا در حالی که خونه و زندگی و زن و‌پول داره یه ذوزم که رفتی اونجا شوهرت میگه پاشو شام بپز!!!!!!!!معلومه به چشم کسر بهت نگاه میکنه و حرمتی قائل نیست برات .همسرت هم بی ادبه و اصلا رفتار مناسب با زنش روبلد نیست .احترام هرکس اول دست خودشه

قبل ازدواج شما پس چی میخورده؟

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
پس زنش چیکارس چرا تو غذا بفرستی از بیرون غذا بگیره

زنش براش غذا نمیزاره ک بیاره ۵ماهه ب جون منه

خب خودت اشتباه میکنی عزیز من واسه چی غذا میفرستی پس زنش چیکاره اس ؟ بعدشم خودتو ازار نده الکی فک کردی کی قدردانی میکنه که نصفشبی پاشدی ماکارونی پختی همون تخم مرغو باید میپختی میگفتی بخورین ازین ببعدم اصلا برا ناهاز شام نمیرفتی 

ب نظرت اینارو نباید ب شوهرت بگی؟ن اینجا

باباشه بلخره هرچیزی و نمیشه گفت من مشکلم اینه ک رفتارشون خیلی بد بود 

خودت مقصری وقتی از روز اول عروسی تا حالا هر روز براش ناهار پختی فرستادی خدمت اقا در حالی که خونه و ز ...

قبل عروسی ما زنش ناهار میفرستاده یا هیچی نمیخورده

خب خودت اشتباه میکنی عزیز من واسه چی غذا میفرستی پس زنش چیکاره اس ؟ بعدشم خودتو ازار نده الکی فک کرد ...

شوهرمم‌بش برخورده بم گفت دیگ‌نمیریم خونه بابام

منم‌الان۵هفته باردارم اصلا فکر نمیکنن ک غذاش و بیاره با خودش خرروز باید بپزم

قبل عروسی ما زنش ناهار میفرستاده یا هیچی نمیخورده

ببین هرچی من بگم شما حرف خودتو میزنی ولی بدون خودت خودتو بی احترام کردی اگر روشتو عوض نکنی بدتر از اینم باهات رفتار میکنن

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

اشتباه می‌کنی غذا میپزی میفرستی زنش بپزه 

خیلی ببخشیدا تا وقتی مثل نوکر کار می‌کنی غذا میفرستی برا ادم نمک نشناسی برا خودت ارزش و احترامی قائل نیستی توقع نداشته باش برات ارزش قایل بشن

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
خسیسه. دیگه حتما نمیخره ک زنشم غذا نمیپزه اونم لابد دیده یخچال خالیه زفته

خسیسم ک باشه بلخره ما ماهی یبار میریم ی مرغ با خودش میورد..منم مستاجرم هرروز باید غذا بزارم براش بخدا هرروز برنج میزارم بعد زنش میگه من اصلا ناهار برنج درست نمیکنم فقط شام تو دلم گفتم شوهرت و انداختی گردن من بایدم نپزی 

شوهرمم‌بش برخورده بم گفت دیگ‌نمیریم خونه بابام منم‌الان۵هفته باردارم اصلا فکر نمیکنن ک غذاش و بیاره ...

الان بهترین فرصته خودتو خلاص کنی خودتو بزن به بیحالی و حالت تهوع بگو نمیتونم عذا بپزم البته تا یکی دو هفته دقیقا این شکلی هم میشی و یکی اصلا برا خودت باید غذا بپزه