2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 62 پست
دیگه غذا برای پدر شوهرت درست نکن  که میشه عادت . بگو ما بعد از مدتها رفتیم گفت تخم مرغ بخورین ح ...

میخان یجوری ب زنش بگم ‌ باردارم نمیتونم هررور غذا بپزم من خودم وزنم۴۰کیلوعه باردارم هستم اصلا دل رحمی ندارن

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هرچی من بگم شما حرف خودتو میزنی ولی بدون خودت خودتو بی احترام کردی اگر روشتو عوض نکنی بدتر از ا ...

چیکار کنم خب؟

الان بهترین فرصته خودتو خلاص کنی خودتو بزن به بیحالی و حالت تهوع بگو نمیتونم عذا بپزم البته تا یکی د ...

چجوری ب زنش بفهمونم با چ روشی؟

میخان یجوری ب زنش بگم ‌ باردارم نمیتونم هررور غذا بپزم من خودم وزنم۴۰کیلوعه باردارم هستم اصلا دل رحم ...

خوبه پس من مجردم خخخخ  بانو اخه با این وزن و حاملگی مگه مجبور بودین غذا دادین ب اون چه عروس خوبی هستین ولی دیگه نکنین این کارا برای خودتون ارزش قائل باشین. ایی خدااا تازه عروسم هستین .چندسالتونه مامان قشنگ؟

چجوری ب زنش بفهمونم با چ روشی؟

روش نداره که عزیز من دو روز غذا نپز نفرست پدزشوهرت چیزی گفت بگو ببخشید اصلا حالم خوب نبود نتونستم بپزم بعدشزنگ بزن به زنش بگو من حالم خوب نبود غذا نپخته بودم انگار بابا بی ناهار موندن اصلا کلا حالت تهوع دارم خودتون حواستون به ناهار بابا باشه ! پیششوهرتم چند روز از حال بد اه و ناله کن حتی برا خودتون غذا نپز بگو رفتم دکتر گفت نباید تکون بخوری استراحت باش 

اشتباه می‌کنی غذا میپزی میفرستی زنش بپزه  خیلی ببخشیدا تا وقتی مثل نوکر کار می‌کنی غذا میفرستی ...

من فکرشم‌نمیکردم این رفتارو نشون بده..شوهرم ی گوسفند دیروز شریکی برا باباش گرفتن گشتن برا مصرف خودمون منم گفتم با خودم دو روز از ما تموم میشه چون اونا فقط شاپ میپزن ناهار گردن منخ بدبخته

خوبه پس من مجردم خخخخ  بانو اخه با این وزن و حاملگی مگه مجبور بودین غذا دادین ب اون چه عروس خوب ...

۲۰سالمه