2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 62 پست
ب نظرم بهترین مرد هم ک شوهرت باشه تو بازم حق نداری اینو بهونه کنی و بیشتر از وظیفت کار کنی هیچکی ارز ...

شوهرم خوبه خداییش ولی مثلا من الان از دیشب غذا زیاد اومده کمه اندازع دونفره مجبورم یجیزی برا پدرشوهرم درست کنم

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
بارداریتو بهونه کن بگو حال ندارم.زن واسه چی گرفته پس شما باید غذا بفرستین؟

آهانباشه حتما مرسی عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش نداره که عزیز من دو روز غذا نپز نفرست پدزشوهرت چیزی گفت بگو ببخشید اصلا حالم خوب نبود نتونستم بپ ...

شاید همین کارو کنم بلکه ول کنن

انقد رو دادی به چشم کلفت نگاه میکنن

من نه شوهرم الان ک باردارم دیگه واقعا نمیتونم شاید بگین الکی میگه تازه اولشه بارداریش ولی وزنم۴۰کیلوعه نمیتونم 

عزیزم یه روز نیست دوروز نیست یه ماه نیست معلوم نیست تا کی باید غذا درست کنی مرگ یبار شیونم یبار بگو دیگه درست نمیکنم نهایتش یه هفته باهم قهر میشید ولی دیگه راحت میشید یه هفته غذا درست نکنی زنش به خودش میاد نیدمدم به درک بزار گشنه بمونه سر کار همون تخم مرغ درست کنه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
یبار حرفتو بگو نهایت یه هفته دعاو داری و قهری باشوهرت بعد اون درست میشه😏

همینکارو میکنم قبلا یبار گفتم فایده نداشته

کلم بهترین وقت بگو بگو ویار داری بوی غذا حالتو بد میکنه درست نکن به زنشم بگو 

باشه حتماااا مرسییییی

عزیزم یه روز نیست دوروز نیست یه ماه نیست معلوم نیست تا کی باید غذا درست کنی مرگ یبار شیونم یبار بگو ...

من اگ بگم غذا نیست شوهرم پا میشه تو یخچال تخم مرغم باشه خودش درست میکنه میبره من نباید ب شوهرم بگم باید ب زنش بگم چون ب شوهرم فایده ای نداره بگم

عزیزم یه روز نیست دوروز نیست یه ماه نیست معلوم نیست تا کی باید غذا درست کنی مرگ یبار شیونم یبار بگو ...

الان۵ماهه عزیزم از یهفته بعد عروسیم اینجوری بود

وگرنه تا آخر عمرت باید بگی چی بزارم باباش بخور یوقت جای بری مسافرت اعصاب تو خراب میکنن بر گردی که گشنه نمون رو راست بگو وظیفه شما نیست غذا بدی زنش و بد عادت کردی چند روز نفرست بزار خودشو تکون بده راحت کرده خودشو

شوهرممم و چیکار کنم میگه غذا بزار برا بابام

خودش زن داره، نداشت یه چیزی، به شوهرت بفهمون، والا هیچکس اینکارو نمیکنه، اونام دارن سواستفاده میکنن، شوهرت ساده است ببخشید، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

اسی با زنه پدرشوهرت توافق کن یه روز تو بپز یه روز اون 

بگو باردارم و نمیتونم هرروز اشپزی کنم و بهدا بچه هم بدنیا بیاد بدتر 

خرج پوشکو اینلشم هست بهتره حالا که شریکن یا همکارن غذاشونم همکاری باشخ

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

مردا نخود مغزن ببخشید ها.  ولی عین بچه از زنهاشون یا مادرشون چیزی یادمیگیرن مثل ما زنها از بیشتر چیزها سر در نمیارن ماها باهوشیم. ولی به شوهرت بگو من نمیتونم غذا درست کنم حالت تهوع میگیرم بو بهم میخوره . راستی پدر شوهرت زن کرفته زنش چرا پیشش نیست؟ به شوهرت بگو بابات چرا پول مفت میده به اون زنه خرج میکنه رفته ازدواج کرده که پیشش باشه چرا تنهاس چرا گرسنه میمانه گناه داره بابات دلش خوشه زن گرفته  پرستار میگرفت بابات بهتر بود . در مورد کارای زن بابای شوهرت زیاد با شوهرت حرف بزن حقیقت وبگو تا شوهرت بفهمه حق با تونه و بره به باباش بگه پس زنت کو چرا همش تنهایی  دلت خوشه زن گرفتی و۰۰۰۰. 

وگرنه تا آخر عمرت باید بگی چی بزارم باباش بخور یوقت جای بری مسافرت اعصاب تو خراب میکنن بر گردی که گش ...

همینکارو میکنم چون واقعا خسته شدم ماهای اول گفتم موقته ولی الان۵ماه شده