2777
2789
عنوان

نصمیم به جدایی گرفتم از کسی که همه وجودمه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت از تو چی میخاد؟تو چجوری هستی؟؟؟

اون عالیه تا وقتی که من عصبانیش نکنم خیلی پیچیدست همه چی ولی خداییش تقصییر خودمه خودمم میدونم ولی دست خودم نیست

میرم ولی بعد از طلاق اون دیگه واقعا دوسم نداره هیچ امیدی بهش نیست

ببین از کجا میدونی دوست نداره شاید اخلاقت خوب بشه برمیگرده ولی طلاق بگیری مطمعنم پشیمون میشی بمونو اخلاقتو درست کن

ببین از کجا میدونی دوست نداره شاید اخلاقت خوب بشه برمیگرده ولی طلاق بگیری مطمعنم پشیمون میشی بمونو ا ...

چجوری بمونم وقتی نمیخوادم خودمم میدونم پشیمون میشم ولی وقتی اون نمیخواد چیکار کنم اخه عزیزم

اون عالیه تا وقتی که من عصبانیش نکنم خیلی پیچیدست همه چی ولی خداییش تقصییر خودمه خودمم میدونم ولی دس ...

بنظرم زود برو خودتو خوب کن اونم ببینه رفتی روانشناس اخلاقت خوب شده ولت نمیکنه نترس ولی نشستی هیچکاری هم نمیکنی تلاش نمیکنی

نه نیست متأسفانه اون یه مرده فوق‌العاده ست دیگه نمیخواد منو

وای نگو اینجوری چرا میگی فوق العادس😐شما فوق العاده تری اعتماد به نفس داشته باش زنن از خودت ضعف نشون نده همینه که باعث میشه شوهرت ازت زده شه 😑 ی جوری رفتار کن انگار برات مهم نیست هرچقدرم از تو داغون باشی خوشگل کن برو جلوش ولی بهش محل نده

بنظرم زود برو خودتو خوب کن اونم ببینه رفتی روانشناس اخلاقت خوب شده ولت نمیکنه نترس ولی نشستی هی ...

اره خودمم به این فکر کردم ولی میشناسمش اون خیلی جدیه تصمیمش

با اخلاقام اذیتش میکنم واقعا خودم حس میکنم به راوانشناس احتیاج دارم میخوام بعد از طلاق برم پیش روانش ...

خب الان بروووو .بهم دیگه یک فرصت بدین .چند ماه دور باشید ‌توام مشاور برو انشالله حل میشه

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
وای نگو اینجوری چرا میگی فوق العادس😐شما فوق العاده تری اعتماد به نفس داشته باش زنن از خودت ضعف نشون ...

واقعا هیچی برام کم نذاشت مشکل از خودم بود ولی امشب ی اذان صبح قسم خوردم که دیگه کاری باهاش نداشته باشم 

خب الان بروووو .بهم دیگه یک فرصت بدین .چند ماه دور باشید ‌توام مشاور برو انشالله حل میشه

نمیده عزیزم واقعا دیگه امیدی ندارم فقط میخوام راحت شم اون عالی بود منم میرم پی کارم و رو خودم کار میکنم 

واقعا هیچی برام کم نذاشت مشکل از خودم بود ولی امشب ی اذان صبح قسم خوردم که دیگه کاری باهاش نداشته با ...

نگو مشکل از خودته🥺اعتماد به نفس داشته باش به خودت برس قوی کن خودتو عزت نفس داشته باش جلو شوهرت ضعیف نباش اینجوری از چشش میفتی تجربه کردم  و تجربه دیگران و دیدم که میگم .

انقدر به وجود همسرت وابسته نباش 

حالا توکل بخدا تو تلاشتو کن بخدا طلاق خوب نیست 😩

طلاق فقط واسه منو بچم خوب نیست شوهرمم عذاب میکشه ولی اون هیچ عذاب وجدانی نداره زودی سرحال میشه و زندگیشو میکنه