2777
2789
عنوان

نصمیم به جدایی گرفتم از کسی که همه وجودمه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست
گفتم بهش بذار تا شیرمو میخوره اینجا باشم بعدش مال خودت گفت بچمو نمیدم دست تو

آره بذار اون بزرگش کنه خودت با بچه هر چند روز وقت بگذرون. اونجوری شاید قدرتم بدونه. تو هم به زندگیت میرسی

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اخلاقام اذیتش میکنم واقعا خودم حس میکنم به راوانشناس احتیاج دارم میخوام بعد از طلاق برم پیش روانش ...

قبل طلاق برو پیش روانشناس ک مجبورم نشی طلاق بگیری .زندگیتم خوب میشه

آره بذار اون بزرگش کنه خودت با بچه هر چند روز وقت بگذرون. اونجوری شاید قدرتم بدونه. تو هم ...

اون مرد خوبیه زندگی خوبی خواهد داشت بدون من هیچی برام کم نذاشت میدونم برا بچم عالی میشه

۱۰۰۱مرتبه یاودود ی یچی شیرین بخون بده خودت و همسرت بخورید

سوره طلاق ومزمل بخون

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
تو این مدت اخلاقتو درست کن شاید دوباره عاشقت شد وقتی خودت یدونی مشکل از خودته چرا اصلاح نمیکنی خودتو ...

خب سعی کردم ولی واقعا به کمک نیاز دارم اونم دیگه نمتونه ادامه بده قول دادم بهش که کاری باهاش نداشته باشم