2777
2789
عنوان

نصمیم به جدایی گرفتم از کسی که همه وجودمه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 52 پست
دیگه تمومه دیگه باهم حرفی نداریم 

عزیزم ببین اون فهمیده که شما دوستش دارید و فکر میکنه همیشه هستید ی چند وقت ازش دور شید بهش کم محلی کنید ترس از دست دادنتون میفته به جونش اونوقت خودش اشتی میکنه 

#صددرصدتضمینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین اون فهمیده که شما دوستش دارید و فکر میکنه همیشه هستید ی چند وقت ازش دور شید بهش کم محلی ک ...

میشناسم واقعا الان دوست داره سر به تنم نباشه این چیزا دیگه رامش نمیکنه چون اون همه جوره برام خوب بوده دیگه کاری باهام نداره 

عزیزم ببین اون فهمیده که شما دوستش دارید و فکر میکنه همیشه هستید ی چند وقت ازش دور شید بهش کم محلی ک ...

عزیزم خیلی مهربونی مرسی ازت ادمای قشنگی مثل تو میان به دردو دلا گوش میدن همین چند تا جمله ی امیدوار کننده و ارامشبخشم برای چند لحظه آشوب دلو کم میکنه مرسی ازت💗💔🙂

عزیزم خیلی مهربونی مرسی ازت ادمای قشنگی مثل تو میان به دردو دلا گوش میدن همین چند تا جمله ی امیدوار ...

فداتشم گلم من نمیدونم چ اتفاقی تو زندگیتون افتاده و حق دخالتم ندارم فقط عزیزم اعتماد به نفس داشته باش حتی اگه همسرتونم طلاق گرفت ناامید نشید زندگی درجریانه اتفاق و خوب و بدم ممکنه توش بیفته 💜🙏

اره دیگه نمیتونه باهام باشه بیچاره پسرم جگرم خونه

برید مشاوره عزیزم تا میتونی زندگیت رو حفظ کن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ