2777
2789
عنوان

کسی میدونه این کاری ک میخوام بکنم گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 64 پست
نمیدونم والا .اگر شوهرت راضی نباشه شاید . اگر خودت پول داری بخر بده مامانت و و به مامانت ک لو نده . ...

هیچ پولی ندارم

مامانم و اون هیچوقت همدیگرو نمیبینن کاملا قطع رابطن

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم واسه این قانون یا شرع منصفانه نیست ولی شما نمی‌تونید بدون اجازه همسرتون از پول یا مالش بدون رضایت چیزی بدین نیم کیلو گوشت ارزششو نداره ب نظرم به خانوادتون یا بگید جریان رو یا ی دروغ مصلحتی بگید دادین فقرا اونا که نمیدونن چقدرشو دادین شما ی دروغ مصلحتی بگو سهم خودمونم دادیم 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
به من میگه فقط بخاطر بچه نگهت داشتم اون میگه تو هیچ سهمی نداری حتی پول لباس نمیده برای خودم لباس ب ...

😩 چطوری با این همه خواری میتونی ذهنت رو به دادن یا ندادن این نیم کیلو گوشت مشغول کنی ! الان دیگه فقط مشکل این نیم کیلو گوشته ؟! 

واقعا آدم یه چیزایی میشنوه اینجا شاخ در میاره 

واقعا متاسفم‌برای این طرز شوهرداریت .حیف مادرت

عزیزم من بی گناهم 

داستان من مفصله

بله دقیقا بیچاره مادرم پدرم و خواهر برادرم

من همیشه و تا ابد شرمندشونم ولی من خیلی راه هارو رفتم خیلی جنگیدم ولی شوهرم حتی یک درصدم تغییر نکرد

الانم تنها کاری ک برای پدر مادرم از دستم برمیاد و اینکه بیشتر شرمندشون نشنم اینه ک تحمل کنم،همین

من اگه جای تو بودم خودم میخریدم دو کیلو میفرستارم براش 

عزیزم من ده تومن پول توی دستم نیست چجوری دوکیلو گوشت بگیرم

اگر درآمدی از خودم داشتم انقدر همه چیز برام عذاب نبود

عزیزم من ده تومن پول توی دستم نیست چجوری دوکیلو گوشت بگیرم اگر درآمدی از خودم داشتم انقدر همه چیز ب ...

ببخشید خانم گل 😔🌹

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
متاسفم واسه این قانون یا شرع منصفانه نیست ولی شما نمی‌تونید بدون اجازه همسرتون از پول یا مالش بدون ر ...

یعنی مثلا اگر یه روز پدر مادرم بیان خونم سر زده(مثال زدم چون هیچوقت نمیان) و من با اون گوشت غذا درست کنم بخورن در حالی ک شوهرم خونه نیست و در جریان نیست

باز اون غذایی ک خوردن حرامه؟