2777
2789

من دخترم ۲۰سالمه واسه جوشای چونه و فک رفتم دکتر برام قرص اووهلث و کالکتر و سیپرترون استات ۵۰میل و تجویز کرد یک هفته ای میشه اووهلث و کالکتر میخورم ولی سیپرترون و چون فردا پنجم قاعدگیمه باید بخورم تا ده روز همین روند و ماه بعد تکرار کنم کلا واسه دوماه تجویز کرد توروخدا اگ تجربه دارید میدونید بگید ممکنه جوشا بدتر شه یا جواب برعکس بده؟یا نه این قرص واسه این نوع مشکل مفیده؟🥺🙏🏻

جوش چونه و فک مربوط به تخمدان و رحمه 

کاش دکتر زنان میرفتی برات یه سونو مینوشت ممکنه کیست داشته باشی

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان مثلا یکی ک معلوم نیس کیه اینجا بگه نه، قبول میکنی

ولی حرف دکتری ک درس خونده کلی سال و رفتی پول ویزیتشو دادی رو قبول نداری

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

جوش چونه و فک مربوط به تخمدان و رحمه کاش دکتر زنان میرفتی برات یه سونو مینوشت ممکنه کیست داشته باشی

این قرصم از روز پنجم قاعدگی گفت مصرف کنم ازمایش داده بودم ی دکتری نمیدونم قرص چیجی ویگناتوس نمیدونم اسم دقیقش چیه نوشت ک نخوردم گفت چون فلان چیزت بالاس اینو بخور ک نخوردم ولی الان این دکتر با دیدن جوشا سریع اینارو نوشت🥺

یعنی الان مثلا یکی ک معلوم نیس کیه اینجا بگه نه، قبول میکنیولی حرف دکتری ک درس خونده کلی سال و رفتی ...

قبول دارم بهشم گفتم برون ریزی اولیه داره گفته نه خواستم از تجربه ی بقیه بدونم ک کسی خورده جواب گرفته یا نه🤦🏻‍♀️🥺

این قرصم از روز پنجم قاعدگی گفت مصرف کنم ازمایش داده بودم ی دکتری نمیدونم قرص چیجی ویگناتوس نمیدونم ...

بخور ببین چی میشه دیگه 

ولی سونو دقیق بهت میگه و درمانت راحت تره

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اره دقیقا با خوردن یسری غذاها بدتر میشه🤦🏻‍♀️

من با خوردن حتی یه دونه شیرینی جوش میزنم 

پریودام همیشه نامنظمه 

ریزش مو هم دارم 

فکر کنم همه اینا علائم مشکلات هورمونیه

بخور ببین چی میشه دیگه ولی سونو دقیق بهت میگه و درمانت راحت تره

نمیدونم والا دیونه شدم چون ب طور دائم ننوشت و واسه ده روز نوشت یذره ارومم میکنه مثلا دارم خودمو گول میزنم🤦🏻‍♀️