2777
2789
عنوان

کسی میدونه این کاری ک میخوام بکنم گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 64 پست
به من میگه فقط بخاطر بچه نگهت داشتم اون میگه تو هیچ سهمی نداری حتی پول لباس نمیده برای خودم لباس ب ...

تاپیکی ک میخواستم ریپلایت کنم قفل بود

اون خانومی ک میگفت من پرستارم و ۷ تومن حقوق پرستاراست و با من و شما جروبحث داشت تو یکی از تاپیکای خودش نوشته کسی هست ۳ ماه یکبار حقوقش از ۳۰ میلیون بیشتر باشه 

ازشون مشاوره خرید طلا گرفته

و خدایی که در این نزدیکی است
تاپیکی ک میخواستم ریپلایت کنم قفل بود اون خانومی ک میگفت من پرستارم و ۷ تومن حقوق پرستاراست و با من ...

آره خیلیم بی ادب بود و دروغ گو

واقعا کرونا براشون نون کرد 

مثل همه ی شغلا اونا هم همونقدر ساعت کاری دارن و شیفتین 

یهو حقوقشون دوبرابر شد واقعا نامردیه اونوقت بقیه ذره ذره میره روی حقوقشون

هی هم میگن خیلی سخته

آخه مگه توی معدن کار میکنن ک سخته

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلیم بی ادب بود و دروغ گو واقعا کرونا براشون نون کرد  مثل همه ی شغلا اونا هم همونقدر ساع ...

واقعا دوست من ماهی ۱۵ میگیره

هر روز سرکاره و بعضی شبها شیفت

ولی خب همه ی شغل ها همینن

خداشاهده شوهر من از صبح میره اداره تا ۹شب اضافه کاری و ...

الان ۹سال سابقه داره

حقوقش تازه ۶ تومن شده

ولی پرستارا ۷ ساعت سرکارن و ....

خدا لعنت کنه این همه تبعیض رو

و خدایی که در این نزدیکی است

منم دقیقا همینه حرفم آخه مگه کوه جا بجا میکنن ک میگن سخته،توی کرونا سخت شد درست ولی کرونا رفت باید حقوقشون مثل قبل بشه

بخدا داداش من با لیسانس عمران داره توی خط تولید کارخونه کارگری میکنه انقدر کارشون سخته ۴تومن میگیره روزی ده ساعتم سرکاره

اونا ۸ساعت سرکارن ۱۵میلیون چ خبره،چیزی میگی هم ک همشون میگن کار ما سخته،انگار بقیه میرن سرکار دراز میکشن استراحت میکنن خب بقیه هم کار میکنن ولی حقوقشون یک سوم پرستاراست،خداروخوش نمیاد

واقعا دوست من ماهی ۱۵ میگیره هر روز سرکاره و بعضی شبها شیفت ولی خب همه ی شغل ها همینن خداشاهده شو ...

کرونا ماهارو بدبخت کرد ولی برای اونا بدجوری سود داشت

پست بالایی رو بخون یادم رفت ریپلای کنمت