2777
2789
عنوان

کسی میدونه این کاری ک میخوام بکنم گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 64 پست
به من میگه فقط بخاطر بچه نگهت داشتم اون میگه تو هیچ سهمی نداری حتی پول لباس نمیده برای خودم لباس ب ...

اون بگه دلیل نمیشه که نداشته باشی پس توام میتونی بگی غذایی که من درست میکنم چون زحمتشو من کشیدم تونمیتونی بخوری یا خونه ای که من گردگیری کردم حق نداری ازتمیزیش استفاده کنی 

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه من تو این خونه سهم ندارم یعنی اندازه ی نیم کیلو گوشت توی این زندگی اختیار ندارم؟ باور میکنید خ ...

راست میگی عزیزم ب مادرت بده

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
آخه من تو این خونه سهم ندارم یعنی اندازه ی نیم کیلو گوشت توی این زندگی اختیار ندارم؟ باور میکنید خ ...

هرچی میگی حرف حقه .ولی این حساب کتابا اصلن مشخص نیستن .

یکهو دیدی خرمونو گرفتن اون دنیا .دیدی ک این دنیا به نفع زنا نیس اون دنیا هم شاید اینطور بود چه میدونیم

به من میگه فقط بخاطر بچه نگهت داشتم اون میگه تو هیچ سهمی نداری حتی پول لباس نمیده برای خودم لباس ب ...

به هر حال چه برای بچه نگهت داشته چه هرچیزی تو زنشی و هرچی که تو اون خونه هست و درآمدش برا تو هم هست

طبق شرع اون باید بابات کارای خونه به شما پول بده بابت بچه ای که براش بزرگ کردین وقتی اون این حقاروازشما گرفته یعنی اندازه اون گوشت به شما ازپول اون نمیرسه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
عزیزم چرا میخای گوشت شک دار بدی خانوادت؟ بنظرم نده ،

آخه نه دعوتشون میکنم خونم نه کادویی توی مناسبتا میدم بهشون

اگرم کادویی بدم انقدر کمه ک خجالت زده ام

ولی اونا از لقمه ی دهنشونم برای منو دخترم میدن

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

من اگه جای تو بودم خودم میخریدم دو کیلو میفرستارم براش 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من عاشق شوهرم بودم

بخاطرش جلوی روی خاتوادم موندم.

الان عاشق خانوادهم

ولی میگم ارزش نداره

بخاطرش به خاتوادهم چیزی بگم

حالا شوهرت چنین تحفه ایی هست

که پدرومادرت هنوز خونت نیومدن