2777
2789
عنوان

صبورها و با اعصابا بیاین لطفا😔

409 بازدید | 49 پست

من خیلی پرخاشگرم،هی سال به سال دارم بدتر میشم 

وقتی اتفاقی میفته کسی بهم حرفی میزنه تا مدت ها دارم در درون خودم می‌جنگم و زندگی رو زهر میکنم واسه خودم 

سرزنشم نکنید به خدا😔دست خودم نیست انگاری یکی از درونم منو به پرخاشگری وادار می‌کنه خیلی خستم 

اصلا از زندگیم لذت نمی‌برم و روز بروز دارم افسرده تر عصبی تر و بدتر میشم شوهرمم تا حالا تحمل کرده ولی دیگه صبرش سراومده 

اینم بگم با خانواده ی شوهرم توی یه ساختمون هستیم و من اصلا از این وضعیت راضی نیستم و شوهرم حداقل جایی رو اجاره هم نمیکنه که از اینجا بریم دائم توسط خانوادش کنترل میشم،جوری که تمام رفت و آمد و زندگیم زیر نظرشونه ودائم در حال نظر دادن در مورد زندگی من هستن . این مسئله تاثیر خیلی زیادی داره تو بی اعصاب شدنم به اضافه ی اینکه تو مسائل خصوصی زندگیمون هم مشکل داریم اینارو گفتم که بدونین مسائلی هم هست که روز بروز دارم بدتر میشم

مشاور نمیتونم برم فقط اگر راهکاری دارین بهم بگین تا استفاده کنم اگر ذکری نمازی چیزی هم بلدین یا حتی داروی گیاهی بهم بگین😔ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبعت چیه؟

مزاجت

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

عزیزم❤❤

با خودت تمرین کن بگو بیخیالش بهش فک نمیکنم یا مثلا کسی حرفی زد همونموقع جوابشو بده نزارچیزی تو دلت بمونه اعصابتو کنترل کن مثلا بگو وای اگر جیغ و داد کنم صدام بره بیرون زشت میشه اینطوری اروم میشی موقع عصبانیت اب خنک بخور و از جایی که دعوا کردی دور شو خودبخود حالت خوب میشه

عزیزم ببین اگر کم خونی دارین میتونین دو ماه هر هفته یک امپول نوروبیون بزنین شاید به خاطر کم‌خونی اینجوری شدین و حتما یوگا کار کنید تو خونه. 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

غسل صبر حضرت زینب نیت کن هربار حموم میری بریز، صلوات زیاد بگو همینا رو میدونم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نگا شما خودت گفتی نمیتونم برم مشاور ولی مورد هایی که میگی بخدا فقط مشاور میتونه کمکت کنه.............

بزار ببینم تو سایت مشاور داریم کمکت کنه بهت میگم......

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
سرده فکر کنم

اگه سردو خشکی

منفی نگر هستی ؟

استرس داری ؟

افسردگی ؟

وسواس ؟

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.