2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
درگیریا خانم صاحب تاپیکه بعد بهش ربط نداره؟؟؟ @نی_نی_یار_3   عزیزم بیا لطفا این خانم تاپیک‌ ...

این کاربر به بنده تهمت زده من کجا بی احترامی کردم؟

@نی_نی_یار_3  

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=199319221]به شما ربطی نداره من کجا پست بذارم.   @نی_نی_یار_3     این کاربر هم ...

@نی_نی_یار_3    

این کاربر دفعه چندم هست داره به بنده توهین میکنه.

من یک پست گذاشتم مخاطبش شما بودین بعد استارتر و چندکاربر دیگه شروع به توهین و تهمت به بنده کردن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
@نی_نی_یار_3       این کاربر دفعه چندم هست داره به بنده توهین میکنه. من یک پس ...

بسه دیگه هیچکس نمیخوادت تو این تاپیک برو بیرون

خجالت بکش.. داریم راجع به یه مسئله دیگه حرف میزنیم

میخوای دعوا کنی اینجا جاش نیست

برو یه جا دیگه.. اه

♥️ماچ ب قلب مهربونت😘😘

فدات عزیزم😘😘

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
مرسی عزیزدلم از حمایتت بعضیا واقعا با خودشون درگیرن بحثو به بی راهه میکشونن

قربونت

من اصلا ادمی نیستم می نی یارارو تک کنم بنده خداها گناه ک نکردن از صبح تا شب باید این تاپیک اون تاپیک برن ک چی سره چرت و پرت یکی تگشون کرده☹️

میگفتی حتما کادو خوبی خانواده شوهرش عیدی دادن که اونام اینجوری تلافی کردن چقدر پروعن بعضیا تو فامیل ...

خوشبحالت تونستی حرفتو بزنب،ولی اخه زشت نیس جواب بدیم؟ نمیخام اونام پاشن جوابمو بدن حرمتا برداشته باشه