2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
اره بابا هنو دعا کن دیر نکرده باشی اقدام کن انشالا ک بدون دکتر بچه دار میشی

وا خانم نترسونم😐چ دیر کردنی اخه از الان دوا دکتر ن تنبلی دارم ن چیزی ازمایش همسرمم عالی بوده همین الانم شک دارم باردارم یا ن قبلا هم ب راحتی باردار شدم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خانم نترسونم😐چ دیر کردنی اخه از الان دوا دکتر ن تنبلی دارم ن چیزی ازمایش همسرمم عالی بوده همین ا ...

نه عزیزم الکی نترس.. تازه دکترا هم یکسال وقت میدن برا باردار شدن

سریع به همه نمیگن نازایی

خوشبحالت تونستی حرفتو بزنب،ولی اخه زشت نیس جواب بدیم؟ نمیخام اونام پاشن جوابمو بدن حرمتا برداشته باش ...

نه زشت نیست

من امتحان کردم از وقتی جوابشونو میدم حساب کار دستشون اومده اولا فکر میکردن هربلایی بخوان میتونن سرم بیارن

خیلی زبون درازن .اصلا خوشم نمیاد ازشون .خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم  خودمو شوهرمم اصلا با هم تفا ...

اخی عزییییزم

درکت میکنم .. ولی سعی کن شوهرتو بکشونی سمت خودت

اگه تصمیم طلاقت عوض شد

اخی عزییییزم درکت میکنم .. ولی سعی کن شوهرتو بکشونی سمت خودت اگه تصمیم طلاقت عوض شد

خدا بزرگه توکل کردم به خودش 😣😣

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
خوشبحالت تونستی حرفتو بزنب،ولی اخه زشت نیس جواب بدیم؟ نمیخام اونام پاشن جوابمو بدن حرمتا برداشته باش ...

من جواب میدم چون اونا اول شروع میکنن تیکه انداختن و احترام خودشونو میبرن زیر سوال

وگرنه ما مریض نیستیم ک