2777
2789
عنوان

شیر نخوردن

99 بازدید | 22 پست

دخترم ۴ماهوو ۱۴روز داره

از سه ماهگی شیر خوردنش کم شد.به حدی که مثلا هر۴ساعت ۱واحد شیر میخوره‌پدرم در اومده.خیلی لاغره.الان ۴ماه و نیم داره وزنش تازه شده ۵کیلو.هرکی میبینتش فک میکنه بچه ی ۴۰ روزه هس.چیکار کنم؟فقط وقتی خابه توی خاب دو واحد شیر کامل میخوره.تو بیداری پدرم در میاد تا بتونم بهش شیر بدم.

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭

غذای کمکیش رو شروع کن من برای پسرم ازچهارماهگی میدادم چون شیر نمیخورداصلا دکتر گفت از اول چهار ماه بده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیر میخوره گریه میکنه بعدش؟ ممکنه شیرش بهش نمیساخته باشه 

چه شیرخشکی میدی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
غذای کمکیش رو شروع کن من برای پسرم ازچهارماهگی میدادم چون شیر نمیخورداصلا دکتر گفت از اول چهار ماه ب ...

بردمش دکتر فوق تخصص.

شیرشو هم دوبار عوض کرده 

اصلا نمیخوره تو بیداری 😢

وقتی شیر میخوره گریه میکنه بعدش؟ ممکنه شیرش بهش نمیساخته باشه چه شیرخشکی میدی

گیگوز میدادم بهش 

دکتر عوض کرد پره نان داد

یبوست شدید گرفت 

باز عوضش کرد اپتامیل پرونوترا داد افتاد به اسهال 

باز عوضش کرد نان ساده داد.نمیخوره

غذای کمکیش رو شروع کن من برای پسرم ازچهارماهگی میدادم چون شیر نمیخورداصلا دکتر گفت از اول چهار ماه ب ...

چیو  اول بهش دادین ؟حریره بادوم؟

گیگوز میدادم بهش دکتر عوض کرد پره نان دادیبوست شدید گرفت باز عوضش کرد اپتامیل پرونوترا داد افتاد به ...

عزیزم

منم بچم تا 8ماهگی یارانه ای خورد. بعد قطع کردن گیگوز دادم میخورد کامل ولی غذا نمیخورد سیرش میکرد. الان اپتامیل میدم بهتر شده

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بردمش دکتر فوق تخصص.شیرشو هم دوبار عوض کرده اصلا نمیخوره تو بیداری 😢

نگفت غذای کمکی بدی؟ سرلاک ندی اگه خواستی شروع کنی فقط فرنی بده که خودت اماده کرده باشی

نه گلم اباده هستم.از استان فارس

چون اینجا یک دکتری هست میگه بچه اگه ضعیف باشه باید از 4ماهگی کمکی شروع کرد 

گفتم اگه مشهدی ببرش پیش اون کمکت میکنه که اگه وزنش کمه چیا بهش بدی

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

وقتی شیر میخوره گریه میکنه بعدش؟ ممکنه شیرش بهش نمیساخته باشه چه شیرخشکی میدی

نه گریه میکنه.نه استفراغ میکنه.خیلی ارومه.فقط شیر نمیخوره.

نمیدونم یه وقت میخاد دندون در بیاره🥲اخه پسر اولم ۴ماهگی دوتا دندون در اورد.میترسم اینم مثل پسرم شده باشه.یهو گوشت تنش میریزه اگر‌بخاد بیفته به دندون

گیگوز میدادم بهش دکتر عوض کرد پره نان دادیبوست شدید گرفت باز عوضش کرد اپتامیل پرونوترا داد افتاد به ...

شیرخشک بیومیل رو هم یه بار امتحان کن از دکتر داروخانه بپرس راهنماییت میکنن

نگفت غذای کمکی بدی؟ سرلاک ندی اگه خواستی شروع کنی فقط فرنی بده که خودت اماده کرده باشی

ینی به جز شیر،اولین چیزی که بهش بدم فرنی باشه؟باشه عزیزم ممنون.امتحان میکنم.چند بار در روز میتونم بهش فرنی بدم؟یبار کافیه؟