2777
2789

اگه دوس داشته باشین لباس زمستونی بخرین و یکم به خودتون برسین 

وضع مالی همسرتونم خیلی معمولی باشه یعنی نیازای واجب تری هم باشه تا خرید لباس و همسرتونم فقط پول یکی از اونا رو داشته باشه یا خرید لباس یا کارای واجب تر

چیکار میکنین؟

اینجوری نباشه که نده منظورم اینه که وضع مالی معمولی باشه

شرایط کار هم نداشته باشین فعلا

🥲

جان چه می‌دانست از دنیا چه ها خواهد کشید...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا منظورت از چیز واجب تر چی باشه... کاش مثال می‌زدی... شاید از نظر تو واجب هست ولی صرفه جویی الکیه

مثلا ماشین خراب باشه کلا نیازهایی که خیلی از خرید لباس واجب ترن

اینجوری هستم متاسفانه ده ساله ازدواج کردم هر ماه یه چیزی میشه پول کم میاد از خراب شدن ماشین بگیر تا مریضی و تولد بچه ها و مدرسه پسرم و قسط و خرابی وسایل خونه و بیمه و اینا

هیچوقت وقت ما نشد متاسفانه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

اینجوری هستم متاسفانه ده ساله ازدواج کردم هر ماه یه چیزی میشه پول کم میاد از خراب شدن ماشین بگیر تا ...

آره دقیقا شما چند یکبار لباس میخرین؟

من دیگه تصمیم گرفتم نخرم فعلا

آره دقیقا شما چند یکبار لباس میخرین؟من دیگه تصمیم گرفتم نخرم فعلا

منم قرار بودم لباس پاییزی بخرم نتونستم بخرم متاسفانه یدونه بلوز زمستونی ندارم همش واسه پارسال و چند سال پیشه زیادم جالب نیستن 

فعلا که زمستونی درکار نیس

منم هیچی نخواهم خرید حتی شاید برای عید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

لوازم آرایشی که اصلا یادم نمیاد همش واسه چندین سال پیشه یا خواهرم بهم داده🥲