2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14232 بازدید | 277 پست
چرا دخترم داره ۱۶_۱۷سالشه جفتشون هیچ جا نمیرن اصلا آدم نمیبیننن تا یکی میره خونشون کلافه میکنننننن ...

یه ساعتی برو که تا قبل خواب برگردی.. امون از دست مادرشوهرا

هرکدوم یجورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیکه میکه زیاد می‌شنوم بخصوص از پدر شوهرم 

ولی بخاطر شوهرم نمیتونم قطع رابطه کنم یعنی غیر ممکنه بعد دو سه روز هم یادم می‌ره و بازم  میرم خونشون چون  بچه هام خیلی وابسته آن بهشون حالا  نمیدونم کارم درسته یا نه اینکه به دل نمی گیرم 

کارم درسته ؟ 

ولی فراموش نمیکنم البته .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
طرزتهیه شستشوی خانواده همسر چجوریه منو همیشه قهوه ای میکنن بلد نیستم چی بگم

بهش گفتم مگ تو باید اجازه بدی بخونم یا نه فعلا ک داداشت راضیع 

آخرشم استوری گذاشتم لطفا سرتونو از ک..و...ن زندگیم بکشین بیرون فقطم خودشو تیک زدم

من کلا زبونم درازه 

مادرشوهر بیچارم اصلا چیزی نمیگه هااااا

این خیلی زبونش درازه کوتاهش کردم

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
😂😂😂😂 سنتم کم نیس عادت میکنی ب مامانت بگو ک مادرشوهرت بهت متلک انداخته بزار بهت کار بده تا یاد ب ...

بگم مادر شوهرم متلک انداخته مامانم دعوا راه میندازه😐

مرسی عزیزدلم ماشالله شوهرم خیلی آقاس🥰🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بسیار عالی موفق باشن انشالله  بله واقعا لازمه من حس ضعیف بودن میکنم با اینکه تحصیلات عالیه دار ...

نه عزیزم ضعیف نیستی تا به حال اولویت نداشته 

شما باهوشی که تحصیلات عالیه داری پس این مهارت های زندگی رو هم خوب یاد میگیری تا با دست پر زندگی و شروع کنی

سرماخورده بودم از دکتر رفتم خونه مادرشوهر ماسک زده بودم تارسیدم سلام تعارف کردم مادرشوهرمم گف پس چت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واااااا خدا شفااااش یده 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
نه عزیزم ضعیف نیستی تا به حال اولویت نداشته  شما باهوشی که تحصیلات عالیه داری پس این مهارت های ...

انشالله دعا کن برام ابجی 🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم