خودم اول بگم.. یه بار مادرشوهرم بگشت جلو همه اسم شهر مارو آورد گفت فلان شهر مردم هیزی داره.. یعنی فقط نگاهش کردم هنگ کرده بودم که این چرا اینقدر بی عقله.. واقعا نمیفهمه حرف زشتیه!!!
بعدگفتم همه جا خوب و بد هست لطفا اسم یه شهرو با کار یه نفر نسنجید..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی بخاطر شوهرم نمیتونم قطع رابطه کنم یعنی غیر ممکنه بعد دو سه روز هم یادم میره و بازم میرم خونشون چون بچه هام خیلی وابسته آن بهشون حالا نمیدونم کارم درسته یا نه اینکه به دل نمی گیرم
کارم درسته ؟
ولی فراموش نمیکنم البته .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩⚕️📚بزرگترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را میترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و بهتنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
😂😂😂😂 سنتم کم نیس عادت میکنی ب مامانت بگو ک مادرشوهرت بهت متلک انداخته بزار بهت کار بده تا یاد ب ...
بگم مادر شوهرم متلک انداخته مامانم دعوا راه میندازه😐
مرسی عزیزدلم ماشالله شوهرم خیلی آقاس🥰🧡
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
نه عزیزم ضعیف نیستی تا به حال اولویت نداشته شما باهوشی که تحصیلات عالیه داری پس این مهارت های ...
انشالله دعا کن برام ابجی 🧡
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم