2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
خانمی پسر من ۱۸ سالشه و امسال دوازدهم هست  من تقریبا اشپزی هم یادش میدم کارهای خونه رو خوب یاد ...

بسیار عالی موفق باشن انشالله

بله واقعا لازمه من حس ضعیف بودن میکنم با اینکه تحصیلات عالیه دارم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه ها ک بیشتر جاریم انداختن یا ی نفر دیگه ک اصلا با اون نمیحرفم. جاریمم اوایل ناراحت میشدم ولی بعدش فکر کردم وقد حقیره ک از ضعف من سوء استفاده میکنه و الان همش ب کاراش میخندم رفته بود پشت سرم گفته بود جاری کوچیکم زشت ترین و بیریخت ترین و بد هیکل ترین ادمیه ک وجود داره ببینیش چندشت ویشع😂😂😂😂😂بعد الان هرکی منو میبینه میگه چ بدبخته عقده ای هست جاریت ما میگفتیم چی هستی😂😂😂😂😂همه برای شفاش دعا کنید😂😂😂😂

من ۱۷ سالمه کل کاری خونه رو بلدم و خیلی از غذا ها رو هم میتونم درست کنم 😂

احسنت گلی شما گل دختر🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ولی عوضش میفهمیم فقط ما تنها نیستیم ازین حرفا میشنویم😭💔😔

بدبختی دیگران ادمو خوشحال نمیکنه ک من خیلی تو زندگیم شکست خوردم همیشه واسه همه ارزوی خوشبختی میکنم توم همینکارو کن خدا به هممون کمک کنه💔

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
مقصر خودماییم که جواب نمیدیم اگه همون اول بشوریمشون بذاریم کنار اینجوری زبون درازی نمیکنن حیف که دی ...

مادرشوهرمن سادس کلا ولی ی وفتایی دوس داره ی چی بگه

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

من کوفته هم میدرستم وا نمیره😁😂😂اونروز پدرشوهرم ب مادر شوهرم میکفت خانوم از عروس یاد بگیر😂😂

من چشم و موهام مشکیه خانواده شوهرم همه چشم آبی و بورن و نمیدونم چرا خیال میکنن بچه های خدا هستن که ...

چه عقده ای.. میگفتی خوشم نمیاد ازاون رنگ مو وگرنه گذاشتنش کاری نداره برام

رنگ موهایه خودم جذابتره.. حسووووود

سرماخورده بودم از دکتر رفتم خونه مادرشوهر ماسک زده بودم تارسیدم سلام تعارف کردم مادرشوهرمم گف پس چت ماسک زدی گفتم سرماخوردم گف عروس که نباید سرمابخوره عروس فقط باید کار کنه 😑😑

پهوووو قطع ارتباط کن راحت شو یا یه بار جوابشونو بده اینجور آدما خیلی پر رو هستن تا جوابشونو ندی هم ...

تقریبا قطع ارتباط کردم پسرم و شوهرم می رن من دیگه نمی رم، دو سال پیش خونه مون رو که پنجاه متر بود عوض کردیم یه اپارتمان صدوبیست متری خریدیم که شوهرم بنام من زد، دست خالی اومدنه تبریک گفت نه چیزی برگشت گفت تو رو چه به این خونه تو به قیافت می خوره تو خونه سی متری اجاره باشی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

هرکسی ی جوره 

من خودم بلدنبودم خونه مادرشوهرم یادگرفتم

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
۲۱ چرا چای میریزم فقط زیاد شدنی سینی نمیتونم دستم بگیرم باورکن من خودم میتونم چای بریزم و اینا ماما ...

😂😂😂😂

سنتم کم نیس عادت میکنی ب مامانت بگو ک مادرشوهرت بهت متلک انداخته بزار بهت کار بده تا یاد بگیری 

خوبه ک شوهرت هواتو داره 😍

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

مادرشوهر و خواهر شوهرام به من  اگ ما میومدیم خواهر کوچیکت و انتخاب میکردیم 😑

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم