2777
2789
عنوان

بیاین از بدترین تیکه هایی که خونواده شوهر بهتون انداختن بگین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 14230 بازدید | 277 پست
چیکار کنم اخه🤕 مامانم یادم نمیده🥺💔 نامزدمم فکر میکنه بچه ام همش به مامانش میگه حواست باشه بهش🤦 ...

اخه چیزی نیست ک کسی بهت یاد بده خودت باید یاد بگیری اصلا باور نمیکنم چای ریختن بلد نباشی 

چند سالته؟؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
خودت یا دبگیر  نت و اینستا و گروهای تلگرام  تجربه و تمرین کن  تو جامعه نه برای دیگر ...

بله انشالله چشم🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخنده گفت بعدشم گفت اگه بلند نمیکردی الان یه بچه داشتی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

این طعنه رو به تو نزده.در واقع  طعنه به خدا زده العیاذ و بالله و خودش نمیدونه!  چون خداس بچه میده یا نمیده. واگذارش کن به خدا ببین چکارش میکنه فقط بخاطر همییییین طعنه ش. الهی خیر نبینه خواهرشوهرت

بدترین تیکه که کلا دیگه بخاطر اون حرف قیدشون رو زدم چند ماه پیش بود، منو خواهرشوهرم هر کدوم یه بچه د ...

پهوووو

قطع ارتباط کن راحت شو

یا یه بار جوابشونو بده اینجور آدما خیلی پر رو هستن تا جوابشونو ندی همین طور ور ور میکنن همش

هیچی یکی دوبار شوهرم رف به مادرش گف یکم بحث کردن😐 منم یبار گفتم این حرفا چیه هر دفعه ی چی میگی هی ...

قضیه ۵ تومن چی بود ؟؟

بدبخت شاید منظوری نداره راست میگه اونجوریم میشه برداشت کرد

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
میگف از وقتی تو اومدی درخت گردو دیگه گردو نمیده😐😐یبار ن ها چندین بار بهم گفته هربار عین احمق ها جو ...

مقصر خودماییم که جواب نمیدیم اگه همون اول بشوریمشون بذاریم کنار اینجوری زبون درازی نمیکنن

حیف که دیر فهمیدم و جواب خیلی از کاراشونو ندادم

اخه چیزی نیست ک کسی بهت یاد بده خودت باید یاد بگیری اصلا باور نمیکنم چای ریختن بلد نباشی  چند ...

۲۱

چرا چای میریزم فقط زیاد شدنی سینی نمیتونم دستم بگیرم باورکن من خودم میتونم چای بریزم و اینا مامانم میگه میسوزی بیا این ور همسرمم اینجوریه همش میگه میسوزی یا یه کاری دستمون میدی

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بخوام بگم صبح شده 

ولی یکی که تازه شنفتم و همش خندم میگیره اینکه میگن برای پسرمون دعا زبون بند گرفتی گفتم آره دعای من دل پاکمه پسرتون سربه راه شده عاقل شده ناراضی این 😂😂😂

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
بله حق با شماست👌🧡 متاسفانه من اصلا یاد نگرفتم برا همین درگیرم 💔

خانمی پسر من ۱۸ سالشه و امسال دوازدهم هست 

من تقریبا اشپزی هم یادش میدم کارهای خونه رو خوب یاد گرفته چون شاغلم و گاهی کمک میکنه البته اگر فرصت کنه 

چون سال دیگه میره دانشگاه ایران یا خارج از کشور پس باید بتوته روی پای خودش بایسته و محتاج بقیه نباشه 

شما هم تلاشت رو بکن 

چندسالته ؟

۲۱ و۲۲

قضیه ۵ تومن چی بود ؟؟ بدبخت شاید منظوری نداره راست میگه اونجوریم میشه برداشت کرد

آخه چن بارم گفته مغازه ها اجاره نمیرن از وقتی تو اومدی..من سه سال جمع کردم تو دلم..

میدونی خیلی سادس حرف زدنشو بلد نیس البته بگما همیشه طرفه پسرشه انگار پسرش از کجا اومده😃😃😃

کلاهبرداری😣😣

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
فقط یبار خونم بهم ریخته بود اونم شب قبلش یه دورهمی داشتیم خسته بودم گفتم بخوابم فردا بیدار میشم جمع ...

طرزتهیه شستشوی خانواده همسر چجوریه منو همیشه قهوه ای میکنن بلد نیستم چی بگم