2777
2789

بچه ام سه روزشه بردمش دکتر دکتر ه دستکاه داشت گفت زردیش رو ۱۳ دستگاه داد اوردیم خونه

یعنی از ظهر دارم برای بچه ام گریه میکنم کسی این شرایطو داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه گریه داره ،خوبه ک زیاد بالا نیست تو خونه پیش خودته بستری نشده، فقط دلت نسوزه از دستگاه نیار بیرون بزار بمونه فقط برای شیر دادن بیارش بیرون 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

گریه داره؟ 

مواظبش باش کلی شیر بهش بده..... حتی با شیر پاک کن بچه رو........ خوب میشه... خودت هم ادویه و زردچوبه اینه فعلا نخور

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هر45 دقیقه لخت میآوردمش بیرون شیر میدادم میزاشتم دخترم سکسکه میکرد و با وزن2450 تن نحیفش بالا پایین میشد 

تمام طول شبانه روز دستام دورش تو دستگاه بود وخون گریه میکردم

اینقدر گریه میکردم که خدا میدونه پدرش گفت باید ببریم بیمارستان این خوب نمیشه اینطوری نمیزاشتم بچم زجر میکشید ومن لحظه لحظه شاهد بودم و با پوست و استخون حس میکردم

ساعت6صبح تصمیم گرفتیم دستگاه رو خاموش کنیم ولی گفتم بزار حالا که یک شب تحمل کردیم بمونه تا 9صبح

9صبح دستگاه رو خامو ش کردیم تماممممممم چراغاای خونه رو عوض کردیم لوستر هارو درآوردم لامپای گندهههههههه زرد گذاشتیم بچه رو لخت کردیم گذاشتیم وسط سالن فقط نوررررررر زرد فقط نور زرد تمام خونه

بچم دو روزه خوب شددددددددد

مادر درکت میکنم میفهممت