2777
2789
عنوان

شوهرم ۳۰ میلیون پول پیدا کرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 126 پست
من خودمم تعجب کردم موقعی که زنگ زد بهم گفت اصلا باور نکردم تا اینکه اومد خونه و باورم شد

یه ایفون 12 بخر بزن تو رگ 🤣🤣🤣🤣خدا بده شانس ب خدا جههرکاری میتونید واسه پیدا کردن صاحبش بکنید پیدا نشد بیخیال خدا براتون فرستاده یه ایفون بخر عشق کن 

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منه نشونیشم اینکه ۳۰ میلیونه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
باشه 😂

باشه چیه ادرسو یاد داشت کن🤔✍🏻✍🏻

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بیچاره اونی که گم کرده الان ببین تو دلش چی میگذره بیچاره،خدا رو خوش نمیاد آگهی بزنید مقداری پول پیدا ...

اخه تو کمربندی اعلامیه بزنم . بچسبونم به کوه ها

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

تو دیوار مدام اگهی بزنید به مغازه ها یا تیربرقع های اون حوالی آگهی بچسبونید. بنده خدا صاحب پول😔تو این شرایط چقدر ناراحته

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
یه ایفون 12 بخر بزن تو رگ 🤣🤣🤣🤣خدا بده شانس ب خدا جههرکاری میتونید واسه پیدا کردن صاحبش بکنید پید ...

شوهرم گفت خدا برامون فرستاد چون نامو نشونی نداره . گفتم گمشو من حروم خور نیستم 😂😂😂

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

به نظر من بزارین تو بانک باهاش یه وام بگیر اصل پولو دست نزنید صاحبش اومد بدین بهش اگه پیدا شد....اگه هم نشد تا یک سال خب دیگه هدیه خداست به شما

اولین و نزدیکترین جایی که اون حوالی هست بزنید.بالاخره شاید بره بگرده و به گمان اینکه شاید کسی اگهی بزنه شاید به منطقه مسکونی یا باجه های توی راه و... سر بزنه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b