2777
2789
عنوان

شوهرم ۳۰ میلیون پول پیدا کرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 126 پست

صدا و سیما بگو اعلام کنه وبا تو محلتون اعلامیه بزنه . از هرکی باشن میدونه پولاش چقدی هستن و مبلغشون چقده . فقط مبلغ پیدا شده ذو نزنید بگید مقدار پول پیدا شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیابون تو یه کیف البته خیابون شلوغ نه یچیزی مث کمربندی

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

توی دیوار شهرتون آگهی بزنید که پول پیدا شده ولی مبلغشو نگید اگه یکی زنگ زد اول بگید مثلا رنگ کیفو بگه جایی که گم کرده و مبلغ و ... اونوقت اگه درست گفت پولو بدید بهش

ما پول پیدا کردیم آگهی زدیم تو دیوار صاحبش پیدا شد

خب از جایی که پیدا کرده مغازه ای چیزی باشه،باید بگید پول پیدا شده شماره بذارید رو شیشه مغازه.اگه مبلغو درست گفت و مثلا گفت چند تا تراول ۵۰ چند تا ۱۰۰ هست و این جور چیزا بهش پس بدید🤔

جا داره بگم من شوهرم تو دو سه ماه 30ملیون تومان ضرر زد ب پولی ک ذره ذره جمع کرده بودیم و ی دنیا بدهی بالا اورده.اونم شوهر داره منم شوهر دارم

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
خب از جایی که پیدا کرده مغازه ای چیزی باشه،باید بگید پول پیدا شده شماره بذارید رو شیشه مغازه.اگه مبل ...

نه میگم یجایی که فقط ماشینا رد میشن بدونه هیچ مغازه ای . داشت رد میشد کیفه توجهشو جلب کرد پیاده شد برش داشت توش  پول بود همین بدون هیچ نامو نشونی

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
تو خیابون تو یه کیف البته خیابون شلوغ نه یچیزی مث کمربندی

عزیزم اگه صاحبش پیدا نشد بدش ب یه نیاز مند مثل من 😂😂😂

اخه کی الان پول نقد اونم 30 ملیونو تو دست میچرخونه تو کیف پول که بیوفته 

فقط خدا
عزیزم اگه صاحبش پیدا نشد بدش ب یه نیاز مند مثل من 😂😂😂 اخه کی الان پول نقد اونم 30 ملیونو تو دست ...

من خودمم تعجب کردم موقعی که زنگ زد بهم گفت اصلا باور نکردم تا اینکه اومد خونه و باورم شد

داره میگه کمربندی بوده اعلامیه بزنه به کف آسفالت؟ 

اره بخدا