2777
2789
عنوان

شوهرم ۳۰ میلیون پول پیدا کرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 126 پست
خواهر اون برا منه ...از صبح دارم دنبالش میگردم 

😂😂😂 ادرس بده بفرستم برات 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست قبلیمو بخون میگم آگهی بزنید تو برنامه دیوار

خوندم 😂

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

وایی گم شدم پیدا شد😍۱۰ ملیونش واسه خودتون مژده گانی بقیشو بیار ب ادرسی ک میگم 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بدش شارژ نفری پنج بفرست برا ما🥰🚶🏻‍♀️ اجرت با ایرانسل😁🖐

خودم همراه اولم 😄

وایی گم شدم پیدا شد😍۱۰ ملیونش واسه خودتون مژده گانی بقیشو بیار ب ادرسی ک میگم 

باشه 😂

چقدر جالب.

بنظرم تا جایی که ممکنه دنبال صاحبش باشید تو این وضع بد اقتصادی... ولی به جایی ندین که بخورن و خلاص. اگه پیدا نشد دیگه نمیدونم هرکاری دوست دارین بکنید😅

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》

بیچاره اونی که گم کرده الان ببین تو دلش چی میگذره بیچاره،خدا رو خوش نمیاد آگهی بزنید مقداری پول پیدا شده صاحبشو پیداکنید توروخدا

بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻‍♀️🦄  .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤
اگه نگه داشتین پسر من معلوله یه احسانی بکنین

بخدا نگه نداشتیم نمیدونم چیکار کنم ماله مردمه 😐