2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

ما کاشان نیستیم ولی اصفهانیم داریم له له میزنیم از گرما . اونجا برف اومده بود حداقل اینجا یکم خنک میشد بابا چرته

هرموقع چشمامو میبندم تموم آرزو هامو میبینم انگار مطمئنم میرسم بهشون ولی چطوری ؟ اونش به من مربوط نیست😉
ما کاشان نیستیم ولی اصفهانیم داریم له له میزنیم از گرما . اونجا برف اومده بود حداقل اینجا یکم خنک می ...

تهران که خیلی خنک شده هوا هم ابری

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
تهران که خیلی خنک شده هوا هم ابری

ولی اینجا گرررررررمه . کاشان نزدیک ماعه دیگه 

فکر نکنم اومده باشه .وگرنه خبرش میرسید بهمون 

ولی خوووووش به حالتون کاش اینجام خنک شه . پختیم ما😩

هرموقع چشمامو میبندم تموم آرزو هامو میبینم انگار مطمئنم میرسم بهشون ولی چطوری ؟ اونش به من مربوط نیست😉

من یه ربع تاکاشان فاصله داریم همچین چیزی نشنیدم...گرما فقط بیداد میکنه...نمیدونم چطور بوده وچی شده...لهجه کاشانی وتاریخ هم درست...اطراف مثل نیاسر مرق برف میومد ولی توتابستون یادم نمیاد 

شادی روح پدر وبرادرم صلوات....