سلام خانمها هرکی میتونه بیاد بهم کمک کنه فکرم خیلی درگیر شده آشفته شدم
صبح امروز همسرم وقتی میخاست بره سرکار صدای قارقار کلاغ میشنوه چن هفته پیش همکارش ی قضیه رو تعریف کرده ک براش اتفاق افتاده گف صدا رو شنیدم زیرماشینو اول دیدم.همسرمنم اول اینکارو کرد میگن قدیمیا گفتن اول صبح قارقار شنیدی زیرماشینو ببین تا گربه یی نباشه .شوهر منم دید و دست قضا ی گربه سیاه بود هرچقدر ب ماشین زد کییش کرد نرفت تا ماشینو یکم برد جلو دیدیم گربه انگار مسموم شده یا یچیزیش هس گیج میزد نمیتونست رو پاهاش واسته خودشو کشون کشون کشید سمت دیوار ن صداداشت ن وحشی بود فقط دهانش رو باز وبسته میکرد دوباره داشت میرفت زیرماشین ب همسرم گفتم زود باش ک باز داره میره همسرم ک ماشینو حرکت داد دیگ اثری ازگربه نبود😳😧کلی تعجب کردیم زیرماشین تو کاپوت رو دیدیم اما انگار اب شد رفت زیر زمین.بعضیا میگن جن بوده میشه کسی میدونه کمکون کنه میترسیم واقعا.اینم بگم شوهرم سیده گف بسم الله هم گفتم ولی فقط تکون خوردو نگا کرد
به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ... به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆ شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡ ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش میدانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
تو قرن بیست و یکم این چیه که میگین آخه حواستون نبوده در رفته دیگه ،،،، این حرفا چیه آخ ...
وجود جن و این چیزا ربطی به قرن نداره از قبل بوده هنوزم هست
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞