2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا تشریف بیارید

768 بازدید | 35 پست

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5

سلام خدایش خیلی بی انصافی و غیر اصول و قوانین چرا این سایت مگر من چی گفتم که کاربری منو تعلیق کردید این همه مدت عضو بودم کوچکترین بی احترامی نکردم فقط یه تاپیک زدم و کمک و نظر خواستم دیگه چرا یهو تلیقم کردید اگر غیر اخلاقی بود تاپیک که نبود بازم به هشدار میدادید من تکرارش نمی کردم عمرا ولی یهو ترکوندن بدون قوانین و اصول این سایت

چه تاپیکای بقیه زدن که همشون در مورد جنسی ولی اونا فقط تاپیکشون ترکید نه کاربری شون واقعا متاسفم 

لطفا کاربری منو باز کنید یه هشدار بدید 

ازتون خواهش میکنم

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

@نی_نی_یار_41

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_شب

چرا کاربری منو بدون یه هشدار ترکوندنید مم فقط یه نظر خواستم و کمک مگه من چه کلمه الفاظ رکیک و زشتی زده بودم هیچی 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که نیستن شما باید ببینی تو تایم کاری کدوم نی نی یار تعلیق شدی به همون بگی و علتو بدونی

پس کجا هستن موقع تعلیق من چطور بودن اخه🤦‍♂️ arvinfarsi77 هستم  نمی دونستم همینجوری ام دلبخواه هم تعلیقی هس

الان که نیستن شما باید ببینی تو تایم کاری کدوم نی نی یار تعلیق شدی به همون بگی و علتو بدونی

از کجا بدونم کدوم خانوم  نی بوده

عزیزم تاپیک چی بود

فقط نظر و مشورت خواستم از خانومای سنو سال دار و کمک ازشون که بنده 22 سالم و یه دختر 14 ساله  بهم میگه عاشقنم دوست دارن و ابراز میکنه و ول کن نیس خواستم نظر خانوما رو بدونمم و کمک کنن چه کنم و به پرسم بجه هس احساس ی داره یا نه چون خودشون خانومن بهتر میدونن

ولی رفتم و اومدم دیدم تعلیق شدم

یا ادمای مریضی بلا نسبت اومدن نی نی یار تک کردن و یه چیزای گفتن اونام تعلیق کردن ولی من هیچ کلمه زشتی نگفنم 

اینجا خوب چیزی رو فهمیدم و یاد گرفتم احسمتون

ببخشید یه لحظه به اسمتون دقت نکردم شرمنده فک کردم خانم هستید

شما مث خواهر برام فرقی ندارید 

فردا سوال کنین از نی نی یار ۵ بخوایین پاسخ بدن

می ترسم هنوز چیزی نگفتم یهو اینم تعلیق کنن

حتما تاپیک تون مشگلی داشتن

اگر مشکل داشت یا من نمی دونستم و اگر میدونستم مسکلی داش نمی اومدم تاپیک بزنم و یه کاربری دیگه بیام و بگم اینجا و تگ کنم😐

اگر مشکل داشت یا من نمی دونستم و اگر میدونستم مسکلی داش نمی اومدم تاپیک بزنم و یه کاربری دیگه بیام و ...

درکل بعضی از تاپیک ها رو اجازه نمیدن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم