2777
2789
عنوان

صاحبخونه میخاد بیرونمون کنه تهدید میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 102 پست

حال یماه پیش منو داری ماهم گیر یه صاحبخونه بی انصاف افتاده بودیم پولمونو نداده بود بعد میگفت اگه خالی نکنین پلیس میارم😐پسرشم وکیل بود خیر سرش

خداروشکر با دعای نی نی سایتیا  از دستش خلاص شدیم.

یکمم از پولمونو هم نداد حرومش باشه.

عزیزم نگران نباش هیچ صابخونه ای حق ترخیص مستاجر رو نداره و بیشتر از 20% نمیتونه به اجاره ها اضافه کنه از لحاظ قانونی

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم. توکلت به خدا باشه  اگه خودتم میتونی همراه همسرت کار کن به اهدافتون زودتر برسید ...

من تحصیلات ندارم و کاری بلد نیستم تنها هنرم آرایشگریه داشتم فکرمیکردم برم مدرک رنگ مو بگیرم و کار کنم فکرکنم خیلی درامد داره

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مستاجرا پررو نشدن عزیزم شما احتمالا نفستون از جای گرم بلند میشه خونه دارین ماشین دارین ما که مفتکی ت ...

اگه قراردادت تموم شده راحت میتونه بیرونت کنه . همسایه ما هم مستاجرش گفت کروناست نمیتونی بلندم کنی خیلی راحت دوهفته پیش بلندش کرد الان یه مستاجر دیگه اورده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چه بد همه گفتن حق با ایشونه من فک میکردم ما که پول پیش نداریم در حال حاضر میتونیم چند ماه دیگه م بمو ...

قانونی رو ولش کن شرعا حرامه 

ببین حقشه و حقش رو می‌خواد قراردادتون تموم‌شده و ایشون مسیول پول داشتن ‌‌نداشتن شما نیست اینجا پول پیش نداده بودید؟

belfijoon هستم                                                                 
مستاجرا پررو نشدن عزیزم شما احتمالا نفستون از جای گرم بلند میشه خونه دارین ماشین دارین ما که مفتکی ت ...

ببین اسی فامیل ماهم قراردادش تموم شدباخیالت راحت میگفت بخاطرکرونانمیتونه درم کنه  اماصاحبخونه حکم تخلیه روگرفت فقط فرصت دادخونه پیداکنه  اینی  اخبارمیگه باورنکن 

من تحصیلات ندارم و کاری بلد نیستم تنها هنرم آرایشگریه داشتم فکرمیکردم برم مدرک رنگ مو بگیرم و کار کن ...

آره ماشالا آرایشگری خیلی درامد داره همه شاخه هاش

میتونی تو خونه ترشی هم درست کنی تا اون موقع 

ببین بعضی کارای هنری هم هست ک یه پولی میدی به کلاسش ولی می ارزه مثلا کیک پزی خیلی درامدش خوبه یکی از دوستای خواهرم رفته بود 

یا کلاسای خیاطی ک اولش با دوختن دستگیره و دم کنی هم یاد میگیری بعدهم درامد داری

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزیزم کجا هستید دومیلیون اجاره میدید بهتر یه محله پایین تر بریدکه کرایه ذکمتر بدید الان چون شما قرار داد خونه تمام شده حق با صاحب خونه است

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
کی تا حالا اخبار به حرف هایی که زده عمل کرده؟

بهرحال شرایط بیرون کردن مستاجر سخت تر از قبله 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ببین اسی فامیل ماهم قراردادش تموم شدباخیالت راحت میگفت بخاطرکرونانمیتونه درم کنه  اماصاحبخونه ح ...

حتما اجاره رو نمیداده چون قرارداد تموم بشه شکایت هم بکنن مواقع عادی ۶ ماه وقت میدن چه برسه به الان

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دقیقا من کل فامیل پدریم تو دادگاه و شورا هستن میگن روزی ۱۰۰ تا حکم تخلیه میدیم

حتما اجاره نمیدن اونها چون کسی که اجاره هم‌سر موقع میده رو نمیتونن بیرون کنن راحت

ببخشید..صاحبخونه میتونه بیرون کنه

نه نمیتونه

دقیقا همینطوره  حرفای ایشون مثل صحبتای اخبار ۲۰:۳۰

استارتر اجاره رو سر موقع میده امکان نداره بتونن راحت حکم ‌تخلیه بگیرن تو این اوضاع مگر اینکه پارتی داشته باشن

آره ماشالا آرایشگری خیلی درامد داره همه شاخه هاش میتونی تو خونه ترشی هم درست کنی تا اون موقع  ...

خب کیک پزی اتفاقا خودم خیلی علاقه دارم از بچگی کیک درست میکردم ولی این چیزا تجهیزات میخواد فر خوب و وسایل...

خیاطی که اصلا علاقه ندارم 

ترشی و این چیزا علاقه ای ندارم بعدم سودشون زیاد نیست همون آرایشگری آره خوبه 😆

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆