2777
2789

بخدا من حجابم خوبه ارایش نداشتم اینقدر ترسیدم خیابون هم فقط اون قسمت خلوت بود من ترسیدم خیلی حالم بده 

سرم پایین بود ییک کلمه هم حرف نزدم

لطفا برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح قسمت اول لازم نبود عزیزمن مریضی بعضی اقایون اصلا به حجاب و پوشش ربطی نداره

متاسفم واقعا امروزو خودتو سرگرم کن امیدوارم ذهنت اروم شه

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

توضیح قسمت اول لازم نبود عزیزمن مریضی بعضی اقایون اصلا به حجاب و پوشش ربطی ندارهمتاسفم واقعا امروزو ...

تنم داره میلرزه همش میترسم تعقیب کنه الان یک جا نشستم 

لطفا برام دعا کنید

وای یبارم من کلاس چهارم ابتدایی بودم ،یه مرد کثافت توی صف شکر  پشت سرم وایساد خودشو زد بهم،بعد رفتم جلوتر به سمت خونه دیدم از روبروم میاد همون  مرتیکه،وای سویشرتشو گرفته بود جلوی شکمش رسید رو بروم ،سویشرتو زد کنار اونجاش دستش بود گف‌تا حالا از اینا دیدی،من فرار کردم ،کابوس بچگیام بود،خدا لعنتشششش کنه الهی

وای یبارم من کلاس چهارم ابتدایی بودم ،یه مرد کثافت توی صف شکر پشت سرم وایساد خودشو زد بهم،بعد رفتم ...

خدا لعنتش کنه چقدر بی‌حیا بود من وحشت کردم دیدم دستش اونجاشه

لطفا برام دعا کنید
تنم داره میلرزه همش میترسم تعقیب کنه الان یک جا نشستم

نه جونم نگران نباش فقط اگه خیابون خلوته نمونی بهتره یه چیزی بگیر بخور فشارت نیفته 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه جونم نگران نباش فقط اگه خیابون خلوته نمونی بهتره یه چیزی بگیر بخور فشارت نیفته

نمیدونم چیکار کنم الان اینجا چنتا خانوم هستند کنار اون ها نشستم میترسم خونمون برم

لطفا برام دعا کنید
اولین بار بود خیلی بد بود نمیدونستم چیکار کنم

ی فیلم کره ای بود اسمش یادم نیست. ی مرده جلو دختره شلوارشو کشید پایین. بعد دختره با اینکه از ترس شکه شده بود گفت اه اه اه اقا اینکه خیلی کوچیکه اصلا نشون دادن نداره. برو خونت. مرده خیت شد رفت