ما دو ساله و نیمه تو یه خونه ایم و الانم پول نداریم از اینجا بریم اما هر ماه کرایه دادیم الانم صاحبخونه میگه نرید میام پدرتونو درمیارم خیلی فحش و ناسزا گفته چیکار کنیم
عمه من شورا منطقه سه هست پسر عموم منطقه دیگه اون یکی همشون میگن خیلی راحت ما داریم حکم تخلیه میدیم ...
دوروزه؟؟؟!!!!🥴حداقل ۶ ماه وقت میدن
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ببینید بار اول شکایت کنن ۴ تا ۶ ماه وقت میدن به مستاجر بار دوم شاید کمتر
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام دنیا اوضاع همینه حتی آمریکا هم یک سال به مستاجر ها مهلت داد الان وضعیت عادی نیست
نه نمیدن ببینید اگر اجاره رو سروقت داده باشه خود به خود یک سال تمدید میشه فقط در صورتی که خونه رو فروخته باشه یا اینکه بخواد بازسازی کنه که اونم باید پروانه ساخت ببره در این صورت دوماه وقت میدن و بعد حکم تخلیه