ما دو ساله و نیمه تو یه خونه ایم و الانم پول نداریم از اینجا بریم اما هر ماه کرایه دادیم الانم صاحبخونه میگه نرید میام پدرتونو درمیارم خیلی فحش و ناسزا گفته چیکار کنیم
خب حق داره نمیشه که ملک مردم رو واگیر کنید چه پررو شدن مستاجرا...طلب کارم هستن ! شاید ...
مستاجرا پررو نشدن عزیزم شما احتمالا نفستون از جای گرم بلند میشه خونه دارین ماشین دارین ما که مفتکی توش نیستیم ماهی دو میلیون میدیم میدونین دو میلیون تو این عصر چقد سخت بدست میاد واسه امثال ما؟؟؟؟
قانونای کشور ما همش چرت و پرته ! همش حالا طرف یه خونه داره یعنی میلیاردره؟؟؟ کرونا اومده تاو ...
وام میدن 40ملیون
ولی صاحب خونه ها خیلی رهن و اجاره زیاد کردن خیلی
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
به زیونه تو قانون نه کلی حکم تخلیه میاد طرف میگه خودم میخوام بسام بشینم یا بچم یا مادرم یا برادر ...
ولی عزیزم باید بره شورای حل اختلاف بگه من خودم بیشتر احتیاج دارم اونا هم رای صادر میکنند که بیشتر به نفع مستاجره ما الان همسایمون از دست مستاجرش عاصیه ولی نمیتونه بلندش کنه هر روز هر روز باهاش بحث و دعوا داره ولی نتونسته بلندش کنه