2777
2789
عنوان

صاحبخونه میخاد بیرونمون کنه تهدید میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 102 پست
خب حق داره  نمیشه که ملک مردم رو واگیر کنید  چه پررو شدن مستاجرا...طلب کارم هستن ! شاید ...

مستاجرا پررو نشدن عزیزم شما احتمالا نفستون از جای گرم بلند میشه خونه دارین ماشین دارین ما که مفتکی توش نیستیم ماهی دو میلیون میدیم میدونین دو میلیون تو این عصر چقد سخت بدست میاد واسه امثال ما؟؟؟؟

قانونای کشور ما همش چرت و پرته ! همش  حالا طرف یه خونه داره یعنی میلیاردره؟؟؟ کرونا اومده تاو ...

وام میدن 40ملیون

ولی صاحب خونه ها خیلی رهن و اجاره زیاد کردن خیلی

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنوون ان شاالله😍 برای مسکن که یه مدت پیش اعلام کردن اسم نوشتیم خدا کنه زود بهمون تحویل بدن و البته ...

انشالله عزیزم. توکلت به خدا باشه 

اگه خودتم میتونی همراه همسرت کار کن به اهدافتون زودتر برسید 💐

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزیزم مادر من مستاجره کرایه رو که زیاد کرد گفت اگر نمیتونی هم خالی کن خیلی راحت دوندگی هم لازم نداره ...

دقیقا من کل فامیل پدریم تو دادگاه و شورا هستن میگن روزی ۱۰۰ تا حکم تخلیه میدیم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خانومی تلاش کنید که صاحبخونرو هر جوری شده  راضی کنید..اگه بلند شید دیگه سخت میتونید خونه پیدا کنید..امسال اجاره ها خیلی خیلی بالا رفته

قانونا صاحبخونه نیتونه شمارو بیرون کنه

ما الان دو ماهه دنبال خونه ایم هنوز مورد مناسبمون رو پیدا نکردیم

به زیونه تو قانون نه کلی حکم تخلیه میاد طرف میگه خودم میخوام بسام بشینم یا بچم یا مادرم یا برادر ...

ولی عزیزم باید بره شورای حل اختلاف بگه من خودم بیشتر احتیاج دارم اونا هم رای صادر میکنند که بیشتر به نفع مستاجره ما الان همسایمون از دست مستاجرش عاصیه  ولی نمیتونه بلندش کنه هر روز هر روز باهاش بحث و دعوا داره ولی نتونسته بلندش کنه

دقیقا من کل فامیل پدریم تو دادگاه و شورا هستن میگن روزی ۱۰۰ تا حکم تخلیه میدیم

دقیقا همینطوره 

حرفای ایشون مثل صحبتای اخبار ۲۰:۳۰

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ولی عزیزم باید بره شورای حل اختلاف بگه من خودم بیشتر احتیاج دارم اونا هم رای صادر میکنند که بیشتر به ...

عمه من شورا منطقه سه هست

پسر عموم منطقه دیگه اون یکی

همشون میگن خیلی راحت ما داریم حکم تخلیه میدیم

اصلا به نفع مشتاجر نیست

قرار داد که نداشته باشن که خیلیی سریع دو روزه حکمو میگیره و میره کلانتری مامور میاره و تخلیه میگنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ولی عزیزم باید بره شورای حل اختلاف بگه من خودم بیشتر احتیاج دارم اونا هم رای صادر میکنند که بیشتر به ...

اگر قرارداد داشته باشن بله نه در حالتیکه ۶ ماهه قراردادی وجود نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
مستاجرا پررو نشدن عزیزم شما احتمالا نفستون از جای گرم بلند میشه خونه دارین ماشین دارین ما که مفتکی ت ...

خب هر چقدر میدید دیگه تمام شده قرارداد و بعد از این اگه راضی نباشه خونه غصبیه.....

هر کسی که خونه داده اجاره که خیریه باز نکرده که همش بخواد مراعات کنه . خیلی ها هم هستن منبع درامدشون همین کرایه هاست

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎