2777
2789
عنوان

کیا از چاقی واضافه وزن خسته شدن ودلشون یه اندام تاپ میخواد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم ببخشید میشه جنسیت نی نی مو بگی 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
الان نزدیک به 10 ماه هست که گروه تو وات تشکیل شده. اولش فقط دوستای خودم عضو بودن. اما بعد چندباری تو ...

سلام لطفا منم عضو کنید .منم میخوام وزنم پایین بیاد.لطفا راهنمایی کنین کجا عضو بشم.

اره فقط یکم واضح تراز بقیه به نظر میایم 😂😂😂

سلام عزیزم توی یه تاپیک گفته بودین از روی ان تی تشخیص جنسیت میدین من بلد نیستم لینک بزارم براتون مقدوره تاپیک آخرم سونوی دختر عموم رو ببینی؟

بعد چند سال باردار شده طفلی ذوق داره

ممنونم 

لایک نکنید خیلی ممنونم

سلام خانوم ویانا، من دچار مشکلی شدم که شما مدتها قبل دربارش تاپیک زدید( وزن نگرفتن نوزاد شش ماه) میخواستم بدونم این مشکلتون چه‌طوری حل شد؟ چیکار کردید؟ من الان دقیقا همین مشکل دارم😭 پسر من دقیقا هفت ماهشو  الان دو ماه وزنش ثابت مونده و من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. مشکل بزرگم اینه که فقط تو خواب شیر میخوره برای همین خیلی هم نمیتونم شیر به زور بهش بدم، واقعا درمانده شدم. امیدوارم پیامم بخونید و‌من بتونم از تجربتون استفاده کنم. پیشاپیش ممنونم و ببخشید که زیر این پست نوشتم اون تاپیک قفل شده بود امکان پیام نداشت❤️

خیلی زیاده دختر خوب. کالری شماری کن از الان. بیشترین اضافه وزن مال دوماه اخره بارداریه 

سلام من یه هفته س با فرمول بامداد خمار دارم کالری شمارب میکنم تو برنامه ی مانکن فرمول وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ و باتوجه به اون ۱۲۵۰ کالری باید مصرف کنم.من‌ورزش هم‌میکنم‌یعنی از ۱۲۵۰ کالری که میخورم میسوزه حالا خواستم بپرسم ملاک ما برآیند کالریه؟

یعنی اگر ۱۴۰۰تا بخورم یه ۲۰۰‌تاشو با ورزش بسوزونم‌مشکلی پیش نمیاد؟چاق نمیشم دوباره؟