2777
2789
عنوان

کیا از چاقی واضافه وزن خسته شدن ودلشون یه اندام تاپ میخواد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تلگرام نمیزنی

الان نزدیک به 10 ماه هست که گروه تو وات تشکیل شده. اولش فقط دوستای خودم عضو بودن. اما بعد چندباری تو سایتم تاپیک گذاشتم. تا الان گروه موفقی بوده ودوستان زیادی به وزن تثبیت رسیدن 

ماچاق نیستیم فقط یکم استخون بندی مون درشته 😂😂😂😂😂😂

بعله بعله:/😁😂

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
۶ ماهمه تا الان ده کیلو😭

من خیلی ناراحتم دیروز دوستم گفت یه عکس بده عس فرستادم میگه ماشاا.... خب چی ار کنم 7 ماه و نیم باردارم خودم که دوست ندارم چاق باشم ناراحت شدم  اون که دوستمه اینو گفت وای به حال جاری و بقیه 😭

من خیلی ناراحتم دیروز دوستم گفت یه عکس بده عس فرستادم میگه ماشاا.... خب چی ار کنم 7 ماه و نیم باردار ...

من ورمم دارم 😂حرص زیاد میخورم ولی اطرافیان دلداری میدن شوهرم ک میگه اصن تکون نخوردی😅