2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید😭😭😭😭بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 57 پست
توهم‌بده😍😂

عزیزم درخواست دوستی بهت دادم بیا اونجا یکم صحبت کنیم حالم خوب بشه😭😭اینجا بقیه فکر میکنن دارم الکی میگم و الکی گریه میکنم تا یکی بیاد پول بهم بده

بخدا دروغ نمیگم چشمام اول صبح شدن کاسه خون😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درخواست دوستی بهت دادم بیا اونجا یکم صحبت کنیم حالم خوب بشه😭😭اینجا بقیه فکر میکنن دارم الکی ...

باشه‌عزیزم😍

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
نمیبخشم هر کسی رو که قضاوتم کنه. من نیومدم تو این سایت دنبال پول فقط دلم گرفت اینجا دارم درد و دل ...

وا من به تو چیکار داشتم. به حرف اون خانوم خندیدم.🤔 قشنگ معلومه میخوای سر یکی خالی کنیا ناراحتیاتو😒 هممون از این بدبختیا داشتیم تو تنها نیستی.

عزیزم درخواست دوستی بهت دادم بیا اونجا یکم صحبت کنیم حالم خوب بشه😭😭اینجا بقیه فکر میکنن دارم الکی ...

رفت اونور مخشو بزنه اینجا خجالت کشید 😃

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
😍😍😍 کم نریزیا رو معرفتت حساب کردم😁😁😁

هرچی‌گفتی‌‌میریزم😉

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
وا من به تو چیکار داشتم. به حرف اون خانوم خندیدم.🤔 قشنگ معلومه میخوای سر یکی خالی کنیا ناراحتیاتو😒 ...

بخدااااا

الان همه وضعیتشون همینه 

با آه و گریه چیزی درست نمیشه 

کاش یاد بگیریم دل سوزی بقیه رو گدایی نکنیم

وا من به تو چیکار داشتم. به حرف اون خانوم خندیدم.🤔 قشنگ معلومه میخوای سر یکی خالی کنیا ناراحتیاتو😒 ...

ببخشید اشتباه گرفتم با اون خانمی که بهم گفت داری الکی اه و ناله میونی تا بیان بهت پول بدن

داشتم گریه میکردم متوجه نشدم شما اون نیستی اسم هاتون شبیه هم بود

نمیبخشم هر کسی رو که قضاوتم کنه. من نیومدم تو این سایت دنبال پول فقط دلم گرفت اینجا دارم درد و دل ...

عزیز دلم برات آیت الکرسی میخونم ناراحت نباش غصه نخور تلاش کن مطمئن باش خدا پاداش آدمایی ک ب فقر صبر میکنن رو میده خدا داره میبینتت حواسش بهت هست تمام مشکلاتی ک کشیدی تموم میشه برات بادتمام وجودم برای حل مشکلات آیت الکرسی میخونم🌹