2777
2789

قبلا اگه بچمو دعوا میکردم ، میمردم از عذاب وجدان و کلا هم خیلی نکن بشین میکردم ولی دعوا خیلی کم پیش میومد اما الان یه هفته ای میشه که هر روز یکسره دارن داد و بیداد میکنم... دست خودم نیست انگاری یهو به خودم میام میبینم چنان دعوای بدی کردمش و داد زدم سرش که خودمم هنگ میکنم. بچمم همش با چشمای اشکی بهم میخنده که ینی منم بخندم و اخم نکنم... دائمم بوسم میکنه و میاد بغلم اما من لعنتی نمیدونم چرا اینجوری شدم... نه حس عذاب وجدان میگیرم و نه دلم میسوزه... دخترم دو سالشه و میدونم اگه همینطوری بخوام ادامه بدم اصلا برای ایندش خوب نیست...

میدونم کارم اشتباهه و میدونم که اون بچه گناه داره ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم. انگاری یه انبار باروت شدم منتظر یه جرقه... به دادم برسین 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتون درست نیست اصلا اون بچه گناه داره حتما پیش یه روانشناس برید

یه مدت میرفتم ولیدیگه شرایطش نشد برم... میدونم گناه داره برا همین اومدم و کمک میخوام تا هفته اینده بتونم پیش یه روانشناس برم

نمیدونم چطوری اروم کنم خودمو  کارهایی که قبلا ارومم میکردن فایده نداشته برام این دفعه

اگه بتونی پیاده روی کنی فیلم های شاد ببینی یا نمی‌دونم معاشرت با دوستای شادی داشته باشی خوب میشی البته میدونم بچه داری سخته ولی به خودت اجازه نده از پا دربیایی

اگه بتونی پیاده روی کنی فیلم های شاد ببینی یا نمی‌دونم معاشرت با دوستای شادی داشته باشی خوب میشی الب ...

همشو انجام دادم. متاسفانه دوست هم اطرافم ندارم... فقط خونواده خودم و همسرم که متاسفانه یکی از یکی دیگه مضخرف تر

یه مدت میرفتم ولیدیگه شرایطش نشد برم... میدونم گناه داره برا همین اومدم و کمک میخوام تا هفته اینده ب ...

هر وقت عصبی شدی جلو خودتو بگیر ک داد نزنی

یا برو تو اتاق سرنو بکن تو بالشت جیغ بزن خودتو خالی کن 

ولی هیچ وقت سر بچه داد نزن اعتماد به نفسش کم میشه

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
ی دکتر روانشانس حتما برو عزیزم

لعنتیا هزینه هاشون بالاست

همسرم هم با اینکه وضعش خوبه ولی ی پول به مشاور نمیده و میگه پول زورهدفعه قبل هم برای

همین مشاوره هام نیمه کاره موند