2777
2789

سلام خانم های عزیز

شبتون بخیر باشه دوستان

اینجا میخوام تجربه هامون از کارا و خوراکی ها یا هرچیزی که کمک کرده به کاهش وزن رو بگیم بهم دیگه و استفاده کنیم😍😍😍

خوشحال میشم همراهمون باشین تو این تاپیک😍😍

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا به نظر خودم زنجبیل و دارچین خیلی به بالا بردن سوخت و ساز کمک میکنه☺️☺️☺️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
عزیزم‌من خودم وگانم نمیدونم کمکی میکنه بهت یا نه 

اتفاقا من رژیمی که دارم یه روز تو هفته رو فقط خام گیاه خواری میکنم😍😍😍

آب گرم ناشتا  غذاهایی که میخورم طبعش گرم باشه  غذاهای تند و ادویه دار

آب گرم ناشتا عالیه اگر بشه یکم لیمو تازه با عسل یا زنجبیل هم بهش اضافه کنیم فوق العاده ست!

اتفاقا من رژیمی که دارم یه روز تو هفته رو فقط خام گیاه خواری میکنم😍😍😍

عزیز دلم عااالیع و کلی برات انرژی مثبت از سرتا سر هستی میطلبم

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

خرماهم باعث سوخت سازمیشه. 8لیوان آب. حذف شیرینی جات. 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
عزیز دلم عااالیع و کلی برات انرژی مثبت از سرتا سر هستی میطلبم

منم همینطور برای قلب مهربون شما عزیزمممم😍😍😍😍

خرما  باعث سوخت و ساز میشه ولی باید تو خوردن زیادش پرهیز کرد چون باعث چاقی میشه

میشه لطفا برای حاجت دلم ۲ تا صلوات بفرستی 🥺🥺🙃 

من خودم وقتی رفتم دکتر بهم گفتن کیست داری شیرینی جات و کامل حذف کردم هفته پیش رفتم گفتن اصلا کیستی نیست!

شیرینی و شکر خیلی مضره باعث آسیب به پوست هم میشه!

قورت دادن یک قاشق مربا خوری اسفند قبل از خواب

تا چهل شب(آب کردن چربی شکم)

خیلی تحقیق کردم از چندین دکتر طب سنتی

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!