2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کردن ک میگی حسود ؟

فکر کن من توی مدرسه نمرم شد بالاترین 

دوست صمیمیم قهر کرد!

این تازه یکیشه خیلی چیزای دیگم هست 

هرچیییی دوست داشتم حسود بوده

یه دوست دارم چند سال ازم بزرگتره همش نگرانه من یه چیزی قبول بشم ، اینقدر پیگیره حتی میدونه من روزی ۱۲ ساعت توی گوشی هستم حتی شات دادم از سلامت دیجیتال گوشیم

هر وقتم پی ام میده سر یه ثانیه جوابشو میدم

نمیدونممم چرا اینطورین اینا😭😭😭

تف به هرچی ادم حسوده

فکر کن من توی مدرسه نمرم شد بالاترین دوست صمیمیم قهر کرد!این تازه یکیشه خیلی چیزای دیگم هست هرچیییی ...

چ بد بر عکس دوستان باید بفکر هم باشن از پیشرفت هم خوشحال بشن مثلا من س دوست دارم یکی از بچه ها گفت پرستاری قبول میشه از ته قلبم خوشحال شدم ولی وقتی خودش گفت نمیشه کلی براش ناراحت شدم و سعی کردم همدوره کمکش کنم که سال دیگه قبول بشه

چ بد بر عکس دوستان باید بفکر هم باشن از پیشرفت هم خوشحال بشن مثلا من س دوست دارم یکی از بچه ها گفت پ ...

متاسفانه برای من اصلا اینطوری نبوده

ادمایی بودن ک لیاقت هیچی رو نداشتن اونقدر باهاشون خوب بودم

ولی اونا نه

دیگه با هیچکدومشون نمیخوام حرف بزنم