2777
2789
عنوان

همسرای شما هم

454 بازدید | 52 پست

پیج مثلا برنامه عشق ابدی یا زن روز دنبال دارن ؟

همسر من   برنامه زن روز  که  داورها به استایل خانم ها  امتیاز میده رو دنبال داره پیجش.  بعد خب اکثرا هم بالاتنشون و پاها و رونو... همه مشخص 😐 خب واقعا سئوال برام چرا یک مرد باید همچین پیج دنبال کنه همکار یا دختر خاله رو میتونم هضم کنم اما این به هیچ عنوان عقد هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه این برنامه ها زنونه نیست کلا؟جای اینکه فکر لباس اونا باشی به اینکه چرا یه مرد انقدر بیکار باید باشه این چیزا رو دنبال کنه فکرکن

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نزار سریال خارجی هم ببینه چون اونا هم پاهاشون مشخصه لباساشون مناسب نیست از راه به در میشه 🧑‍🦯😐

یه برنامه است دیگه شاید دلش بخواد ببینه به من چه آخه تو سریال و فیلم و ... دیدنش هم دخالت کنم الکی کنترلش کنم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

نزار سریال خارجی هم ببینه چون اونا هم پاهاشون مشخصه لباساشون مناسب نیست از راه به در میشه 🧑‍🦯😐یه ...

اینها خیلی باز پوشیدن.انگار چیزی به جز نشون دادن اونجاهاشون ندارن.حال بهم زنه

کلا اینستا نداره بدش میاد بعضی وقتا می‌ره تیک تاک کلیپ میبینه اونم گیر میده بیا باهم کلیپ ببینیم   

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اینها خیلی باز پوشیدن.انگار چیزی به جز نشون دادن اونجاهاشون ندارن.حال بهم زنه

اصلا برام مهم نیست دلش بخواد ببینه یا نه به خودش مربوطه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️