2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین با زگیل تناسلی؟

4224 بازدید | 39 پست

لطفا کامل بخونید کمکم کنید سلام خوبید من ی مدته متوجه شدم زگیل دراوردم اول ک ب دکترم گفتم حالت جوش زدم قبول نکرد چک کنه گفت موقع زایمان نگاه میکنم بعد تو نت خوندم دیدم شبیه زگیله متاسفانه و بااصرارم دکتر چک کرد و تایید کرد ک زگیله عفونتم داشتم جز پمادواژینال دگ چیزی نداد و زگیل ی کم بزرگتر شد بهش ک گفتم اسید داد منم مرتب استفاده میکردم یکیشون ک رو دهانه ی واژنم دقیقا روی قسمتیه ک برش پرینه میزنن داشت خشک میشد و سفید شده بود بقیه اما تغییری نکردن و انگار بزرگترم شدن دکترم گفت دگ اسید نزن حالا بحث سر نوع زایمانه ک میگه میتونی طبیعی بیاری اما بهتره سز کنی ک بچت درگیر نشه من ی دونم داخل خودم دیدم بهش گفتم گفت نه اون ترشحه😐اما خودم میبینم شبیه زگیله و برای سزارین ۳ تومن دستمزد میخواد ب نظرتون میتونم طبیعی بیارم؟؟یا دکتر دیگه ای برم سزارین اجباری میکنه دلم نمیاد ۳ تومن اضافه بهش بدم مگه نمیگن ب بچه اسیب میزنه پس چرا سز اجباری نمیده😔 منم دستم خالیه هزینه بیمارستانو گذاشتم کنار ب اینجاش فک نکرده بودم واقعا ندارم هزینه اضافی بدم برم بیمارستان خودشون چک کنن یا دکترمو عوض کنم ی دکتر دگ هس ۱ تومن میگیره برای سز ولی میخوام بدونم چرا بااینکه میدونن برای بچه مشکل سازمیشه بازم دنبال هزینن😐

لطفا راهنماییم کنید خداخیرتون بده🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین کن. طبیعی دردش آسیب می زنه سزارین برا بچه هم بهتره.

نظرم رو سزارینه اما دکترم میگه اگ بخوای سزارین کنی اختیاری میشه و ۳ تومن میگیرم ازت جدا از هزینه بیمارستان میخوام بدونم اگ بشه راهی پیدا کنم یا دکترم تغییر بدم سزارین کنم اما اون سه تومن رو ندم

اگه بچت بریچ باشه سزارین مفتی انجام میدن تو بیمارستان دولتی

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
عزیزم زگیل چطور گرفتید 

والا نمیدونم چندسال پیشم تبخال زدم ک اون موقع ها خیلی اپیلاسیون میرفتم یا ازاونجا گرفتم یا از همسرم ک دکتر میگه ازهمون موقع ویروسش تو بدنته باید واکسن بزنم بعد زایمان

کسی ک زگیل داره (بیماری اچ پی وی)اگه طبیعی انجام بده بی شک بچشم مبتلا میشه...سزارین بهترین راهه

دقیقا کلی مطلب خوندم ک سز بهتره و بااینکه خودم نظرم طبیعی بود اما میخوام بخاطر سلامتی دخترم سز کنم میخوام بدونم خودبیمارستان چک کنه یا مثلا راهی باشه سزارین تایید کنن اما همون ۹ تومن هزینه بیمارستانو بدم اون ۳ تومن جدارو ب دکتر ندم

دقیقا کلی مطلب خوندم ک سز بهتره و بااینکه خودم نظرم طبیعی بود اما میخوام بخاطر سلامتی دخترم سز کنم م ...

بله دکتر تشخیص بده و ب بیمارستان گزارش بده حتمن میشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

دکترت داره پول الکی میگیره

حتی سزارین اختیاری دکترا جدا پول نمیگیرن

رو همون هزینه بیمارستان ۸-۹ تومن هست دستمزدشون

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

حتما یه دکتر دیگه برو ،من واسه سقط بیمارستان بودم یه خانمی اومد برای زایمان طبیعی یکم درد داشت دکتر معاینه ش کرد گفت تو که زگیل داری چرا دکترت بهت نگفته بردنش سزارین البته بیمارستان نیمه شخصی بود 

بله دکتر تشخیص بده و ب بیمارستان گزارش بده حتمن میشه

ممنون عزیزم متاسفانه دکترم دندون گرده و اون زگیل داخلی رو میگه زگیل نیس و هزینه میخواد مثل اینکه باید دکترمو تغییر بدم حداقل هزینه کمتر بدم شرایطم طوریه نمیتونم یهو سه تومن بدم نمیدونستم اینجوری میشه فقط هزینه بیمارستانو گذاشته بودم کنار😔

دکترت داره پول الکی میگیره حتی سزارین اختیاری دکترا جدا پول نمیگیرن رو همون هزینه بیمارستان ۸ ...

اره اما کرج چون سز زیاد نیس دکترا جدا پول میگیرن حالا مجبورم دکترمو تغییر بدم ک هم پول نگیره هم ی کم وجدان داشته باشه بهم اهمیت بده