لطفا کامل بخونید کمکم کنید سلام خوبید من ی مدته متوجه شدم زگیل دراوردم اول ک ب دکترم گفتم حالت جوش زدم قبول نکرد چک کنه گفت موقع زایمان نگاه میکنم بعد تو نت خوندم دیدم شبیه زگیله متاسفانه و بااصرارم دکتر چک کرد و تایید کرد ک زگیله عفونتم داشتم جز پمادواژینال دگ چیزی نداد و زگیل ی کم بزرگتر شد بهش ک گفتم اسید داد منم مرتب استفاده میکردم یکیشون ک رو دهانه ی واژنم دقیقا روی قسمتیه ک برش پرینه میزنن داشت خشک میشد و سفید شده بود بقیه اما تغییری نکردن و انگار بزرگترم شدن دکترم گفت دگ اسید نزن حالا بحث سر نوع زایمانه ک میگه میتونی طبیعی بیاری اما بهتره سز کنی ک بچت درگیر نشه من ی دونم داخل خودم دیدم بهش گفتم گفت نه اون ترشحه😐اما خودم میبینم شبیه زگیله و برای سزارین ۳ تومن دستمزد میخواد ب نظرتون میتونم طبیعی بیارم؟؟یا دکتر دیگه ای برم سزارین اجباری میکنه دلم نمیاد ۳ تومن اضافه بهش بدم مگه نمیگن ب بچه اسیب میزنه پس چرا سز اجباری نمیده😔 منم دستم خالیه هزینه بیمارستانو گذاشتم کنار ب اینجاش فک نکرده بودم واقعا ندارم هزینه اضافی بدم برم بیمارستان خودشون چک کنن یا دکترمو عوض کنم ی دکتر دگ هس ۱ تومن میگیره برای سز ولی میخوام بدونم چرا بااینکه میدونن برای بچه مشکل سازمیشه بازم دنبال هزینن😐
لطفا راهنماییم کنید خداخیرتون بده🙏