2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین با زگیل تناسلی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4237 بازدید | 39 پست
ممنون عزیزم متاسفانه دکترم دندون گرده و اون زگیل داخلی رو میگه زگیل نیس و هزینه میخواد مثل اینکه بای ...

اره عزیزم دکتر دیگه برو ...تشخیص بده زگیل هست واس بیمارستانی ک میخای بری حتمن بهت نامه ای چیزی میده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حتما یه دکتر دیگه برو ،من واسه سقط بیمارستان بودم یه خانمی اومد برای زایمان طبیعی یکم درد داشت دکتر ...

ممنون عزیزم میشه لطفا بگی کدوم بیمارستان و دکتر اگ سمت کرج و تهران بودی؟دکتر‌منم زگیلو تایید کرده اما میگه نه اسیبی نمیزنه و احتمالش کمه و اگ سز بخوای بابد هزینه جدا بدی میتونم جور کنم بااینکه سختمه اما دلم نمیاد پول اضافی بدم بهشون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم لطفا اگ یادت موند واسم دعا کن این روزا پرازاسترسم😔

نگران نباش چیزی نیس ..منم درگیرش بودم ..دو س ماه اول شرایط بدی داشتم حالم بد بود...الان بی خیالم ..دو بار فریز کردم ..دو سه دونه ریز بودن ...چکاب میرم هر چند ماه و پاپ اسمیر انجام ..خداروشکر خوبم ...اصلن دیگه برام مهم نیس.چیز خاصی نیس 

انشالله که سزارین میشی طبیعی همینجوری بخیه ها اذیت داره حالا اگه زگیل هم باشه سختر میشه بعدشم اگه بچ ...

ممنون عزیزم اره خودم بااینکه طبیعی دوس داشتم بخاطر دخترم دگ قیدطبیعیو زدم نمیخوام اصلا کوچیک ترین اسیبی ب بچه وارد بشه سختمه جور کردن پول اما اگ مجبور باشم حتما اینکارو میکنم اما واقعا زورم میاد برای چیزی ک تو خود سایتام نوشته اجباری میشه هزینه جدا بدم خود بیمارستان ۹ تومن میگیره سه تومنم بخوام ب دکتر بدم میشه ۱۲ تومن😐

نگران نباش چیزی نیس ..منم درگیرش بودم ..دو س ماه اول شرایط بدی داشتم حالم بد بود...الان بی خیالم ..د ...

اره برا خودم زیاد نگران نیستم بخاطر دخترم فکرم درگیره انشالله شمام زود خوب بشی من بعد زایمان میرم میسوزونم و واکسنشو میزنم سرکه سیبم میگن خیلی خوبه

اره برا خودم زیاد نگران نیستم بخاطر دخترم فکرم درگیره انشالله شمام زود خوب بشی من بعد زایمان میرم می ...

ممنونم عزیزم .انشالله بسلامتی زایمان کنی

راهی وجود داره ک تایید کنن سزارین اجباری میشه همون دکتر خودم بیاد عمل کنه و فقط اون هزینه رو ندم ۸ ت ...

آره کلا سزارین تو بیمارستان خصوصی ده یازده در میاد طبیعی هشت نه تومن. این هزینه ها برا تهرانه شهرستان کمی کمتره. از خود پذیرش بیمارستان بپرسی هزینه رو کمتر می گن وقت صورت حساب می بینی هزینه اضافه شده. در مجموع تفاوتشان دو سه تومنه. زیاد فکر پولش نباش. جونت سلامت

ممنون عزیزم اره خودم بااینکه طبیعی دوس داشتم بخاطر دخترم دگ قیدطبیعیو زدم نمیخوام اصلا کوچیک ترین اس ...

به دکتر پول اضافه نده دکترت رو عوض کن. بیشتر دکترا هزینه جدا نمی گیرم. تهرانی؟

آره کلا سزارین تو بیمارستان خصوصی ده یازده در میاد طبیعی هشت نه تومن. این هزینه ها برا تهرانه شهرستا ...

اره دقیقا بخاطر همین نمیخوام دگ ب دکترمم پول بدم دوس دارم برم دولتی این همه هم هزینه نشه اما میترسم رسیدگی نکنن البته کلا بیمه ندارم ولی اگ قرار باشه سز اجباری بشم میرم نیمه خصوصی