golchai مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2371 عنوان یکجا نشینی 67 بازدید | 6 پست بچه ها من پنج ماه توخونه موندم برا کنکور خوندم الان چند کیلو چاق شدم بخور نیستم اصلا صبحانه شامنمیخورم فقط ناهار .بعد الان مامانم همش سرکوفت میزنه بهم اعصابم خیلی خورذه چکار کنم کم کنم ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️ 1400/04/23 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golchai مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2371 سال کنکورحتماباشگاه برو بچه ها الانکنکورمو دادم چکار کنم سریع وزن کم کنم ؟ ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
golchai مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2371 شاید بخاطر استرسه اره استرسیم در حدی که دندونام خراب شده از استرس ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
hana2003 عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2456 بچه ها الانکنکورمو دادم چکار کنم سریع وزن کم کنم ؟ تنهاراه باشگاه وبرنامه غذایی اصولیهحذف وعده های غذایی بنظرم اصلاکار درستی نیستیه سری غذاهام مثل چای سبز وکرفس هست که باعث چربی سوزی بیشترمیشه حتمابخور be kind be yourself:)
golchai مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2371 تنهاراه باشگاه وبرنامه غذایی اصولیه حذف وعده های غذایی بنظرم اصلاکار درستی نیست یه سری غذاهام مثل ... نمیدونم چ کنم باور کن مامانمم همش سرکوفت میزنه بهم اینم بگم ۲۷سالمه متاهلم هسم ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️