2777
2789
عنوان

۱۴ سالگی بدون عقل ازدواج کردم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 10812 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر اخلاق شوهرت خوبه ، یه بچه سالم داری، شوهرتم که داره ترک می کنه، به این فکر کن که آینده خوبی در انتظارته. مگه اوناییکه دیر ازدواج می کنن اصلا سختی نمیکشن؟ سختی تو زندگی همه هست برای هر کس یه جور. سعی کن افکار منفی رو از خودت دور کنی و به خودت و بچت برسی

من شهر دیگه زندگی میکنم نزدیک مادرشوهرم ۵ عروس دیگه هم داره ۴ تا دختر داره چرا من همش باید کاراشونو ...

وای تروخدا نکن یعنی چی به خودت احترام بزار اگه توانش رو داری یکم کمک کن اگرم نمیتونی بگو نمیتونم بزار هرچی میخوان بگن ولی دیگه عادت میکنن

ده نفر لایکم کنند بعدا شب بیام ادامشو بخونم.    

افرین برو ساعت ۱۰ بیا بخونش😂😂😂😂

همش جلو چشمامی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
الان دوماهیی میشه پدرم فوت کرده و بچم دوسال و نیمشه و من خیلییس دچار تحلیل شخصیتی شدم حس میکنم اصلا ...

عزیزم یکم افسرده شدی همین، فکرای منفی رو دور بریز، خدا رحمت کنه پدرتو، به روزای خوب فکر کن که شوهرت ترک کرده، سالم کنار هم زندگی می‌کنید، بذار بچه ت بزرگتر شد، برو درستو بخون، کلاس برو، سخت نگیر مه سخت میگذره

خدا یا شکرت 🌹
دیگه حالا شما از اون ور بوم نیفت  دختر بیست و سه چهار ساله وقتی لیسانس میگیره دیگه مناسب از ...

نه بنظرم همون 28 یا 30 سالگی تازه باید  به ازدواج فکر میکردم. حیف دیگه گذشت، الان میخوام با دوستام مجردی برم بگردم خوش باشم. هنوزم دیر نیست. 

خدا یا شکرت 🌹

اسی بنظرم اینکه شوهرتو دوس داری  وشوهرتم که درحال ترک کردن خوبه  کمکش کن ترکش کنه بخاطر خودت وبچه ات ،منم گاهی دچار این حس که کاش دیرتر ازدواج میکردم، می شم،ولی جدیش نمیگیرم،بنظرم بخودت برس ،باشگاه ،کلاس،شنا ،تفریح ازین قبیل کارا بکن برای روحیت خیلی خوبه،ولی خواهرانه بهت توصیه میکنم،سراغ دوست مجازی  وغیر مجازی(مرد) واینکارا اصلا نرو که عاقبت نداره.

اول از همه فوت پدرت رو تسلیت میگم ، امیدوارم روحش شاد باشه و شما هم کم کم آرامش از دست رفته ات رو بدست بیاری ! 

بنظر من زندگی همه آدما مثل هم نیست ، یکی زود ازدواج میکنه و بدشانسی میاره یکی زود ازدواج میکنه و زندگی متوسطی داره و یکی هم زود ازدواج میکنه و خیلی هم خوشبخت میشه ! درباره بقیه هم در هر سنی که ازدواج کنن همینه درسته ؟! 

ولی با چیزهایی که گفتی بنظرم شما در عین حال ک زود ازدواج کردی و سختی کشیدی شانس اوردی که همسرت اخلاق بدی نداره ، خسیس و دست بزن دار و ... نیست ! 

هرچند که بیماره ! 

من فک میکنم با فوت پدرت خاطرات گذشته برات زنده شده و زخمت تازه شده و بهرسمت افسردگی کشوندتت 

اما شاید بهترین کار و بهترین تصمیم فعلا و درحال حاضر این باشه که کمک کنی همسرت ترک کنه ، با امیدواری دادن با انگیزه دادن با با تعریف و تمجید کردن از توانایی هاش و بعد هم باهاش دوست بودن و رفاقت کردن 

بعد میتونید با هم برای زندگی دخترتون تلاش کنید ، برای زندگی بهتر خودتون تلاش کنید ، خیلی از ماها نوجوانی خوبی نداشتیم ، ولی بهترین کار اینه تلخی اون روزا با تلاش مون برای  شیرین کردن امروز از بین ببریم .

در آخر هم میخام بهت پیشنهاد بدم اگر شرایطش رو داری حتما مشاوره برو ، تو این دوره هم به خودت و هم به ترک همسرت میتونه کمک کنه ! 

من فکر میکنم اسی مشکلاتش بیشتر پدرش بود تو مجردی الان که فوت کرده انگار تازه ذهنش باز شده که اون نیست چیکار میتونست بکنه اگه مجرد بود و ... آرامش داشت .

اسی  اگه واقعا کمک میخای بای بری مشاوره اینجا جز دلداری کار دیگه ای نمیشه کرد اگر هم حرفی روت تاثیر بزاره شاید مدت کمی  اکی بشی و باز غم درونتو داشته باشی 

یه مشاوره خوب برو تا به زندگیت اینجوری ادامه ندی 

فقط میخام بگم اون بچه گناهی نداره بهش رسیدگی کن و کم نزار براش در برابر به دنیا اوردنش مسئولی  

خدا رو شکر اخلاق شوهرت خوبه ، یه بچه سالم داری، شوهرتم که داره ترک می کنه، به این فکر کن که آینده خو ...

دقیقا همینه منم بیست و هفت ازدواج کردم ولی خیلی سختی کشیدم.سختی کشیدن سن و سال نمی شناسه. متاسفانه یه سری ها یه زندگی رویایی و غیرواقعی از ازدواج تو سن بالای بیست و پنج به اونهایی که تو سن پایین ازدواج کردن نشون میدن و باعث ناامیدی و افسردگیشون میشن .واقعا این کارها گناهه.خراب کردن ذهن و زندگی دو نفر آدم گناهه.کاش بعضیها وجدانشون بیدار بشه دست از پز الکی دادن بردارن