2777
2789
عنوان

۱۴ سالگی بدون عقل ازدواج کردم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 10812 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوماهیی میشه پدرم فوت کرده و بچم دوسال و نیمشه و من خیلییس دچار تحلیل شخصیتی شدم حس میکنم اصلا ...

عزیزدلم اشکال نداره حالا کاری که شده تو دیگه نمیتونی برگردی به گذشته،، به فکر آیندت باش،،، شوهرتو دوست داری خب این خیلی خوبه خداروشکر بچه سالم هم داری خودتم سالمی.. 

برای زندگیت یه هدف جدید مشخص کن، برو دنبال آرزوهایی که داشتی.. 

مگه تو چند سالته که این حرفارو میگی خواهر گلم.. 

برو ادامه تحصیل بده، درس بخون، کار کن، اگه دوست نداری یه هنر یاد بگیر، چیزی که بهش علاقه داری رو انجام بده تو برای موفقیت هنوز خیلی خیلی خیلی وقت داری.. 

درست سختی زیاد کشیدی، گذشتت رو خراب کردی اما آیندتو خراب نکن.. هنوز خیلی جوونی کلی کارای خوب میتونی انجام بدی عزیزدلم 

عزیز دلم به خدا اگه من گفته باشم ۱۴ سالگی بچه هاتون رو شوهر بدید! فقط میگم یه نسخه برای همه نپیچیم و ...

نسخه نپیچیم ؟ ازدواج زیر 18 بدبختیه تباه کردن عمره 

کسی نباید زیر 18 ازدواج کنه به هیچ وجه 

نقض حقوق بشر محسوب میشه

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
عزیز دلم به خدا اگه من گفته باشم ۱۴ سالگی بچه هاتون رو شوهر بدید! فقط میگم یه نسخه برای همه نپیچیم و ...

فدات شم سن پایین داستانهای خودشو داره .   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من از خانواده همسرم خسته شدم  وگرنه شوهرم شکر خدا خوبه فکر میکنن وظیفه عروسه که از مادر شوهرش ن ...

آها  نرو ولش کن، فقط سر بزن بهشون، کن که در کل آدم کاری نیستم😁. 

خدا یا شکرت 🌹
آره والا بیچاره اسی،خدا انشالله بهش توان بده صبر بزرگی میخادولی با عشق میتونه از زندگیش و عمرش گذشت ...

خدا بهش تاب و تحمل بده همه ی جور مشکل دارن دیگه حالا یکی ریز زکی درشت .. خداکنه ترک کنه حال اسی مارو خوب کنه... 

اسی کجااااایییییییییییی بابا مهمون دعوت کردی میزاری میری اسییییییییییییییییییی

آی ام نقض حقوق بشر😁😁😁😁

قانونی داشتیم که ازدواج زیر 18 رو برای دختران و زیر 20 رو برای پسران منع کرده بود 

حیف که دیگه نیست

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
اهمیت نده بگو دکتر گفته استراحت باید بکنی  وقتی توقع دارن بده وگرنه ادم کمک میکنه چیزی ازش کم ...

من شهر دیگه زندگی میکنم نزدیک مادرشوهرم ۵ عروس دیگه هم داره ۴ تا دختر داره چرا من همش باید کاراشونو بکنم ۴ سال کردم قدرمو ندونستن من زندگی دارم نمیتونم همش برم شهرستان کارای اونا انجام بدم وقتی میام خونه مادرشوهرم دخترش و دامادش و ۲ تا بچه هم داره یع برادر شوهر مجرد دارم مادر شوهرم هست باید برای همه اینا من غذا کنم من خونه تمیز کنم  لباس هاشونو من بشورم من خدا منم ادمم نمیدونی چه حرفایی بهم زدن 

قانونی داشتیم که ازدواج زیر 18 رو برای دختران و زیر 20 رو برای پسران منع کرده بود  حیف که دیگه ...

ی چی میگم نخندیااا من وشوهرم برد از دادگاه نامه رشد گرفتیم واسه عقد 

اخیییی اخه عاشق بود بچممممم میخواست منو واقعا

منم 21 سالگی عقد، 23 عروسی، کارمند بودم مستقل خودم ولی عجله کردم  زندگیم خوبه ها ولی کاش دیرتر ...

دیگه حالا شما از اون ور بوم نیفت 

دختر بیست و سه چهار ساله وقتی لیسانس میگیره دیگه مناسب ازدواج و فکر میکنم دیگه عقلشون کامل هست ،،،

ی چی میگم نخندیااا من وشوهرم برد از دادگاه نامه رشد گرفتیم واسه عقد  اخیییی اخه عاشق بود بچممم ...

کار از کار گذشته دیگه 2 تا بچه دارین خوشبخت بشین  

به خاطر اینکه امید به زندگی اسی رو برگردونید و انگیزه برای زندگی بهش بدید الکی از یه کار اشتباه پشتیبانی نکنید 

یعنی چی که میگید تو حق داشتی و چون شرایط خانوادت بد بود زود ازدواج کنی ،حس پشیمونی الان خیلی بدتر از اون موقع هست 

هر کی برای نجات خودش از دست خانواده ازدواج کنه گزیته بدترین رو انتخاب کرده تاکید میکنم نجات خودش از دست خانواده نا آگاه 

یه عده ای میان میخونن این تاپیک رو بعد شما اینطوری می گین تشویق میشن فکر میکنن راه درسته و ازدواج مُهر خوشبختیه