2777
2789
عنوان

۱۴ سالگی بدون عقل ازدواج کردم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 10811 بازدید | 162 پست
منم ۱۴ سالگی نامزد کردم ۱۶ عروسی تو مجردی خیلی زیاد سختی کشیدم منم بخاطر مشکلات زود ازدواج کردم تازه ...

شوهرت خوبه که خداروشکر حداقل تو متاهلی سختی زیاد نکشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مقصر نیستی 

خدا لعنت کنه هرچی پدر مادر بی مسئولیت 

۹۹ درصد خوشبختی ادم با خانواده خوب تضمینه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم کلاس نهم بودم ک برای اینکه از خونه فرار کنم ازدواج کردم مادرم ی زن خشک و مذهبی نما بود بدبختم ...

توی امضات ازش تشکر کردی بعد میگی عامل بدبختیته

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
ده نفر لایکم کنند بعدا شب بیام ادامشو بخونم.    

نفرین عامون برتو ۱۴ و ۱ دقیقه شد برو🤣

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
الان دوماهیی میشه پدرم فوت کرده و بچم دوسال و نیمشه و من خیلییس دچار تحلیل شخصیتی شدم حس میکنم اصلا ...

این حالتا واسه از دست دادن پدرتم هس عزیزم بچا یکم بزرگتر شد درستو بخون 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اینا همش قسمته عزیزم . یکی مثل من خواستگار نداره و مجردم و یکی مثل شما که زود ازدواج کردین. بالاخره ...

برات سوره ی قدر میخونم عزیزم ایشالا عروس بشی و بختت مثه لباست سفیدو زیبا بشه

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
موافقان کودک همسری کجا هستن بیان ببینن اون بچه هایی که خوشحالن ۱۴ ۱۵ سالگی شوهر کردن و اینجا میان ا ...

تو همین تاپیکم هستن! کامنتا رو خوندم متوجه شدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان دوماهیی میشه پدرم فوت کرده و بچم دوسال و نیمشه و من خیلییس دچار تحلیل شخصیتی شدم حس میکنم اصلا ...

روزای رفته رو نمی تونی برگردونی سعی کن زندگیتو بسازی .همسرت که به گفته خودش اخلاقش خوبه و داره ترک می کنه کمکش کنه ترک کنه تا بچت در آینده ارامش داشته باشه

نزدیکایه ۱۶ سالگیم بود که بچم به دنیا اومد و من خیلی خوشحال بودم کلا هیچی سرم نمیشد فکر میکردم من هی ...

کاش حداقل تو خونه نمیکشید که دو روز دیگه بچه هم نبینه😔

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙